Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Τι “Χάϊλ”, τι “σαλόμ” !

Μπορεί ο Αδόλφος Χίτλερ να μη μελετούσε το Ταλμούδ, ή να μη γιόρτασε τα 12 του χρόνια με ένα παραδοσιακό bar mitzvah, όμως μια σειρά από πρόσφατα τεστ DNA, αποδεικνύουν πως ο «Φύρερ» είχε Εβραίους, αλλά και Αφρικανούς προγόνους. Ένας δημοσιογράφος και ένας ιστορικός εντόπισαν 39 συγγενείς του Χίτλερ, και τους υπέβαλλαν σε τεστ DNA. Αυτό που βρέθηκε, είναι ένα κοινό σε όλους χρωμόσωμα, το E1b1b1, που σπανίζει στη Δυτική Ευρώπη, αλλά που συναντάται παντού στους πληθυσμούς του Μαρόκο, της Αλγερίας, και της Τυνησίας. Είναι επίσης πολύ συνηθισμένο μεταξύ των Εβραίων Σεφαρντίν και Ασκενάζυ.

Όπως λέει ο Βέλγος δημοσιογράφος Jean-Paul Mulders, «Συμπεραίνουμε πως ο Χίτλερ είχε συγγένεια με το λαό που αντιπαθούσε. Πρόκειται για μια εκπληκτική ανακάλυψη. Η ανησυχία του φύρερ για τη καταγωγή του, δεν ήταν καθόλου αδικαιολόγητη. Προφανώς δεν ήταν καθαρός, ούτε καν Άρειος».

Οι ιστορικοί πάντως, έχουν καταλήξει εδώ και πολλά χρόνια στο ότι ο Χίτλερ είναι πολύ πιθανόν να είχε εβραϊκές ρίζες, καθώς θεωρείται ότι στη πραγματικότητα ήταν το νόθο παιδί ενός νεαρού Εβραίου και μιας Αυστριακής υπηρέτριας.

Daily Telegraph

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου