Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ελεεινή απόπειρα προβοκάτσιας του ίντυ από φασίστες του facebook και βουλευτές.

ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA

undefined

Τα φασισταριά της facebookικής ομάδας "Θέλουμε τα ΟΥΚ να ξαναφωνάξουν συνθήματα στις παρελάσεις" (αναφορά στα τσατσιλίκια των ένστολων καρπαζοεισπραχτόρων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ ότι και καλά είναι έτοιμοι να ξεκοιλιάσουν τους ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους τους της Τουρκίας και αμάχους και γυναικόπαιδα των γειτονικών χωρών...), ανέβασαν στον "τοίχο" τους ένα δήθεν print-screen απ' την κεντρική σελίδα του ιντυμήντια, μόνο που λείπει ολόκληρη η κεντρική και έχουν γράψει οι ίδιοι με μια άκυρη γραμματοσειρά του ποδαριού διάφορες αηδίες που βγάζουν μάτι για την χοντροκομμένη photoshopιά, ώστε να αποδείξουν ότι οι αναρχικοί χαίρονται με τους φόνους ντόπιων από μετανάστες.

Βέβαια, το αποκορύφωμα της γελοιότητας -και το ενδεικτικό του IQ αμοιβάδας- που διέπει τα άνωθεν φασιστοειδή, είναι ότι οι διαδικτυακοί τους φίλοι, άλλα στερημένα όντα δηλαδή, με σημαίες σε υπερδιέγερση και ομοερωτικές εικόνες μυώδων σπαρτιατών στα προφίλ τους, αναπαράγουν ως έχει την παραπάνω γελοιότητα, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να τσεκάρουν το ιντυμήντια ή να παρατηρήσουν την ασυναρτησία της καταφανώς ψεύτικης εικόνας.

Αντί να ντρέπονται και να απολογούνται, με λίγα λόγια, οι τσάτσοι του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της αντιμεταναστευτικής πολιτικής που καθιστά την Ελλάδα ποντικοπαγίδα μεταναστών, που στιβάζονται στο περιθώριο της παρανομοποίησης της ύπαρξης, της αδυναμίας επιβίωσης, της ναζιστικής σιωπηλής εξόντωσης από την πείνα και τις κακουχίες σε αστυνομοκρατούμενα γκέττο, έχοντας από πάνω και τους φασίστες -ένστολους και εθελοντές- να τους κατατρέχουν, ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΥΦΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΡΟΠΟ, τα καθάρματα μιλάνε κι από πάνω.

Οι ίδιοι που παρανομοποιούν και μαχαιρώνουν μετανάστες, που τους ωθούν στην αδυναμία επιβίωσης (έστω μέσω του μικρεμπορίου "μαϊμούδων", την ενοικίαση νόμιμων διαμερισμάτων, τις μικροδουλειές), στην απόγνωση και στην παράνοια που συνεπάγεται αυτό το αδιέξοδο, οι ίδιοι δηλαδή που κάνουν τις ζωές μας και τις πόλεις μας ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πιο ανασφαλείς για όλους, ντόπιους και μετανάστες, μέ ή χωρίς χαρτιά, έρχονται τώρα να ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ, ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ως καλοί νταβάδες και τραμπούκοι.

Από το πρωί, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ξεσαλώσει για ένα αισχρό κείμενο σχετικά με το θάνατο του Θ. Λαζανά, το οποίο αναρτήθηκε, δήθεν, στο Indymedia. Δως του tweet και retweet, δώσε συνεντεύξεις σε Λυριτζή και Οικονόμου και δε συμμαζεύται... Αρχικά, θα μπορούσε κανείς να έχει υποθέσει το πιο απλό, πως ο Άδωνις ή κάποιος "συνεργάτης" του ανάρτησε κείμενο στα τοπικά νέα, όπως μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει. Αλλά δεν ισχύει ούτε καν αυτό. Η περίφημη "ανάρτηση" είναι photoshop-ιά της κακής ώρας, κείμενο που ουδέποτε αναρτήθηκε στο μέσο και φαίνεται, υποτίθεται, ως "κεντρικό" θέμα (!) του indymedia. Προσέξτε τη φωτό. Κυρίες και κύριοι, το πρώτο "κεντρικό", υποτίθεται, του indymedia, χωρίς ούτε ένα λινκ - και φυσικά, ούτε κατά προσέγγιση κοντά στο ύφος των κειμένων (περιγραφικά/συνοπτικά) που γίνονται κεντρικά.

Μια αναζήτηση στο google για οποιαδήποτε από τις φράσεις του ..."κεντρικού", πχ "αλληλεγγύη στον ταξικό αδερφό μας", δε βγάζει απολύτως τίποτα. Σημειωτέο φυσικά, πως εάν το κείμενο αυτό είχε γίνει κεντρικό έστω και για ένα λεπτό, θα έμπαινε στα feeds εκατοντάδων σελίδων που "αναμεταδίδουν" το feed του Athens IMC και θα παρέμενε, ακόμα κι αν το κείμενο αυτό κρυβόταν εκ των υστέρων. Αλλά δεν υπάρχει κείμενο, ποτέ δεν υπήρξε, παρά μόνο μια photoshop-ια επιπέδου δημοτικού του Μπουμπούκου.

Άδωνι, αφού δε το έχεις το άθλημα, γιατί το κουράζεις; Γύρνα στην τεχνολογία του Γουτεμβέργιου και άντε να πουλήσεις κανένα βιβλίο για τους εβραίους, το τελεμάρκετινγκ και τους ιλλουμινατοι, ξέρεις εσύ.

ΥΓ - Να φανταστούμε ότι κι αυτό εδώ το ποστ θα το κάνεις retweet; Ή μήπως να σε βοηθήσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου