Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπό στην Ομόνοια

Στο σταθμό της Ομόνοιας μαχαίρωσαν αλλοδαπό πριν 15 λεπτά μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο αλλοδαπός δέχθηκε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές (αριστερό χέρι - πόδι, αυχένα και σπλήνα).

AΠΟ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΥ

Ειμαι αυτοπτης μαρτυρας του περιστατικου το οποιο συνεβη στις 11μμ (28/5/12)περιπου στο σταθμο του ηλεκτρικου στην ομονοια στους κεντρικους συρμους με κατευθυνση προς Κηφισια.

Λευκος ανδρας με στυλ "trendy" ρεμπετη, 1,75 περιπου σε υψος, 30-35 ετων με μαυρο μουσι και καουμποικο καρώ γκριζο καπέλο και θηκη για μπουζουκι στη πλατη επιτεθηκε σχεδον θανασιμα σε μεταναστη απο το Πακισταν με σουγια. Σημειωνω οτι οταν τον ρωτησα τι ειναι και γιατι το εκανε μου απαντησε λεγοντας "Ειμαι χρυσαυγιτης, μου εβρισε τη μανα"



Καθως εμπαινα στο συρμο αυτο (απο αλλη εισοδο απο την οποια εγινε το συμβαν) ακουστηκαν φωνες που καλουσαν για βοηθεια. Ο νεοναζι-αντεροβγαλτης πετυχε μερικα χτυπηματα στο θυμα στο λαιμό και στην κοιλια. Ο δολοφονος με περισση ψυχραιμια (ουτε ετρεμε ουτε ειχε ιδρωσει) βγηκε απο το συρμο περπατωντας αργα και σταθερα και καθως ανεβαινε τις σκαλες ειπε αυτα που ανεφερα παραπανω.

Η αστυνομια εφτασε σχεδον 10 λεπτα αργοτερα ενω το ΕΚΑΒ 15 λεπτα αργοτερα. Ο δραστης ειχε διαφυγει φυσικα.

Φωτογραφιες υπαρχουν απο το θυμα να κειτεται οποτε παρακαλουμε οποιονδηποτε εχει τραβηξει να τις ανεβασει.



ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου