Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας

cf87ceaccf81ceb7cf82-cebacebfcf85cf83cebfcf85cebcceb2cf81ceaecf82-ceb3cebacf81ceb5cebcceafceb6cebfcebdcf84ceb1cf82-cf84cebf-cebccf8d.jpg

Και οι δύο ήταν κάποτε υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής, πρώτα ο Χάρης Κουσουμβρής, και αργότερα οΔημήτρης Ζαφειρόπουλος. Υπήρξαν συναγωνιστές αλλά και αντίπαλοι, συγκατηγορούμενοι αλλά και αντίδικοι. Για διαφορετικούς λόγους, και οι δύο κάποια στιγμή αποχώρησαν από τη ναζιστική συμμορία. Ο Κουσουμβρής έγραψε βιβλίο, με τίτλο “Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής“, εκδόσεις Ερεβος, Πειραιάς, 2004 (κλικ εδώ), στο οποίο προχωράει σε αποκαλύψεις για όσα έζησε “από μέσα”. Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε την απάντηση του “αρχηγού” Νίκου Μιχαλολιάκου στις απορίες του Κουσουμβρή σχετικά με το ποιος χρηματοδούσε κάποιες δραστηριότητες της οργάνωσης:

Εκαναν “αρπαχτές” από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΠΑΣΟΚ, και αυτό δεν ήταν μεμπτό, διότι εξυπηρετούσε την “ιερότητα” του αγώνα. Σελίδα 44:

undefined

Την ίδια εποχή, Μάρτιος του 2004, ο Κουσουμβρής έδωσε συνέντευξη στον Στέλιο Βραδέλη, στον “Ταχυδρόμο” της εφημερίδας “Τα Νέα”, στην οποία ήταν κάτι παραπάνω από σαφής:

“Ταχυδρόμος”: Πως συντηρείται οικονομικά η οργάνωση;

Χάρης Κουσουμβρής:Ως ταμίας της “Χρυσής Αυγής”΄, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται μια οργάνωση.

“Ταχυδρόμος”: Τότε ποιος την ενίσχυε;

Χάρης Κουσουμβρής:Το ποιος δεν το ξέρω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος. Στη “Χρυσή Αυγή”΄ μας εκμεταλλεύτηκαν. Υπάρχουμε για να εξυπηρετούμε σκοπιμότητες.

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.

undefined

Και ερχόμαστε στο σήμερα, 18 Μαρτίου 2012. Η εφημερίδα “Ελεύθερος Κόσμος” που εξέδιδε ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, επανεκδίδεται μετά από ένα σχεδόν χρόνο που είχε σταματήσει η έκδοσή της. Στο άρθρο του Ζαφειρόπουλου, στο οποίο σχολιάζει την σημερινή κατάσταση της δεξιάς, της ακροδεξιάς, των εθνικιστών κ.λπδιαβάζουμε επί λέξει για τη Νέα Δημοπρασία:

«[...] Εξάλλου, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ δεν είναι άξια για περίπλοκες διαδρομές. Το πολύ-πολύ να τυπώσει κανένα ακροδεξιά φυλλάδιο όταν το ΛΑΟΣ χρειαζόταν πλευροσκόπηση εκ των δεξιών του».

Ετσι εξηγούνται όλα: Η Νέα Δημοπρασία, για να περιορίσει την επιρροή του τηλεκόμματος ΛάΟΣ, ενίσχυε την ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Δείτε επίσης μια ξεκαρδιστική ιστορία με πρωταγωνιστές τους δύο πρώην υπαρχηγούς και τον Αρειο φύρερ Μιχαλολιάκο και τον μποντιμπιλντερά κονφερασιέ και εκπαιδευτή μοντέλων Καρατζα-φύρα, εδώ Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής.

Αναδημοσίευση από το http://xyzcontagion.wordpress.com/

1 σχόλιο: