Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

"Φασίστες είμαστε...προδότες δεν είμαστε"!

Από τη συγκέντρωση μελών της "Χρυσής Αυγής" στο κλειστό της Αλικαρνασσού
Δεν ήταν μια πολιτική συγκέντρωση από τις συνηθισμένες. Εντάξει δεν σου συμβαίνει κάθε μέρα να περνάς από διπλά και τριπλά μπλόκα, να σε μυρίζονται σκύλοι να δίνεις...ρεπόρτο από που είσαι και τι θέλεις σε μια πολιτική ομιλία, αλλά μια συγκέντρωση της "Χρυσής Αυγής "δεν είναι και από τα πιο συνηθισμένα ρεπορτάζ που σου τυχαίνουν καθε μέρα!

Μετα από τα μπλόκα των ΜΑΤ που έπρεπε να διαπιστευθείς για να περάσεις στη είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου Μερκούρη (αχ βρε Μελίνα αν ένιωθες τι συνέβαινε, ίσως να σηκωνώσουν να τους βαρέσεις!) σε περίμενε μια έκπληξη .

Ή μάλλον δυο σκύλοι.

Εκπρόσωποι της ΄΄παράταξης΄΄σε περίμεναν μπροστά στη είσοδο, με δύο τεράστια μπουλντόγκ που σου έκαναν μια ταυτοποίηση, καλού κακού, για να περάσεις με την ησυχία σου.

Στη συνέχεια, ένας φουσκωτός σου ζητούσε στοιχεία και τι ακριβώς ζητάς με τη φωτογραφικη μηχανή στο χέρι και, αφου περνουσες τη διαδικασία, μπορούσες να απολαύσεις τον παραληρηματικό λόγο του Σταυρου Καρεφυλλάκη, κάτι δηλαδή σαν τον τοπικό Μιχαλολιάκο του κόμματος που ο ασυνάρτητος λόγος του συνέπαιρνε τους περίπου 70 ΄΄πιστούς΄΄ της Χρυσής Αυγής.

Τώρα να σας πω τη σκέψη μου, θα ηθελα περισσότερο να ρίξω μια ματιά στο κοινό που ήταν συγκεντρωμένο, αλλά λίγο η εμφάνιση μου, λίγο το σφίξιμο στο στομάχι από το θέαμα που βρισκόμουν, δεν μου επέτρεπε να γυρίσω προς τ΄αριστερά και να δω ποιοι ήλθαν για να ακούσουν το γίγαντα του νεοναζισμού! Μια μικρή ιδέα πάντως την πήρα!

Κι οσον αφορά το λόγο..Αυτό που συγκράτησα ήταν οι κραυγές του τύπου " ναι ρε, φασίστες είμαστε, προδότες δεν είμαστε", η αναφορά στα..κουστουμάκια που δεν θα φορέσουν ποτέ στην Βουλή, όταν με το.. καλό εισέλθουν και το μίσος που εξέπεμπε σε κάθε αποστροφή του, σε κάθε τόνο της ομολίας του ο τοπικός αρχηγός.

Εκείνο που μου έκανε πάντως εντύπωση ήταν η αποστροφή του για τη Βιάννο: " Γράφανε στα πόρταλ και στα Μεσα τους οι τοπικοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, πως δεν μας αφήσανε να πάμε στη Βιάννο. Είναι ψεύτες. Εκατό δικοί μας, μας ειχαν ετοιμάσει υποδοχή, και 30 αναρχοκουμουνιστές με επικεφαλής τον Πασόκο δήμαρχο έκαναν ιστορίες, κι επειδή δεν θέλαμε να βάλουμε τους χωριανούς να μαλώσουν μεταξύ τους, είπαμε να μην πάμε".

Τέτοια ψευτιά και παραπληροφόρηση! Αλλά ας όψονται οι πολιτικοί μας που τους έκαναν μέρος του προβλήματος και με τη στάση τους, την ανικανοτητα και τη διαφθορά τους μπόρεσαν ν α ξετυλίξουν την πολιτική ατζέντα τους!

Γιατί δικό τους δημιούργημα είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου