Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ο Σούλης και οι Ναζί : μια φάρσα ως ιστορία


Ο Σούλης ο Κουκομήτρος, που φορούσε πάντα μαύρα, από παλιά τα έλεγε: “Ποτέ δεν νικήθηκε ο ναζισμός με πολιτικά μέσα”. Με το που το έλεγε πετάγοταν ο Τέλης ο Μάο και ο Σπυράκος ο Αλτουσέρ και τον κορόιδευαν: “Ρε βλέπεις μπροστά σου φαντάσματα. Οι καιροί άλλαξαν και τώρα αυτοί που μας τσαμπουνάς είναι 5-10 γραφικοί. Ντιπ απαίδευτοι είστε για αυτό τα φοράτε τα μαύρα”.

Ο Σούλης ο Κουκομήτρος επέμενε όμως και συνήθως όποτε πήγαινε να τσακίσει τον Ναζισμό στο δρόμο(δηλαδή εκεί που ιστορικά κέρδισε τη μάχη ο ναζισμός) πετάγοταν ο Γιαννάκης ο δημοκράτης με τον Μπάμπη τον βολεμένο και φώναζαν από μακριά: “Ρε μην τους βαράτε, κάτι γραφικοί είναι 5-10 το πολύ.Αυτοί είναι ακραίοι, αφήστε τους να υπάρχουν για να φαινόμαστε εμείς νορμάλ”.
Αυτό γινόταν για κάμποσα χρόνια και σαν να μην έφταναν όλες οι μαλακίες που άκουγε ο Σούλης ο Κουκομήτρος είχε και τον Αντωνάκη τον Συγκεντρωτισμό που αντί να κάνει περιφρούρηση από τους Ναζιστές έκανε μαγκιές στον Σούλη ο οποίος του φώναζε: “Ρε μαλάκα Αντωνάκη όχι εμένα ρε , λάθος ρε, τον δίπλα σου ρε, αυτόν που μοιράζετε δίπλα-δίπλα στα διόδια τα φυλλάδια. Ναι ρε ! Αυτον τον καραφλό με τις κρεατίνες και τα βάρη! …τίποτα ο Αντωνάκης ο Συγκεντρωτισμός. Αλλιώς του τα είχαν μάθει στην ΟΒΑ, άσε που κατά βάθος μερικούς από τους ξένους δεν τους πήγαινε και αυτός.

Όπως περνούσαν τα χρόνια κάτι περίεργο συνέβαινε. Ο Γιαννάκης ο Δημοκράτης με τον Μπάμπη το Βολεμένο άρχισαν να νιώθουν το καβλί του καπιταλισμού εκεί απ’όπου συνήθως έχεζαν τις αστακομακαρονάδες τα καλοκαίρια στην Αντίπαρο. Σαν να μην έφτανε αυτό, από το πρωί μέχρι το βράδυ έβλεπαν στη τηλεόραση τον Μιχαλάκη τον Μισάνθρωπο και τη Σία τη Τράπεζα που τους έπρηζαν τα ούμπαλα, ότι για το καβλί του καπιταλισμού δεν έφταιγαν τα αφεντικά , η τσάμπα δημοκρατία και το βόλεμα αλλά ο Χασάν ο Κουρασμένος και ο Μοχάμεντ ο Κατατρεγμένος που είχαν μπλέξει με μικροντήλια για να τη βγάλουν καθαρή, δηλαδή για να μην τους τρέχει ο Άκης ο Φασίστας,ο Γιωργάκης ο Προστασίας, ο Περικλής ο Δέλτα, ο Φρίξος ο Νομιμότητας και ο Μπάμπης ο Real Estate.

Μέσα σε όλα αυτά ο Σούλης ο Κουκομήτρος που φορούσε πάντα μαύρα προσπαθούσε να πει στον Τέλη τον Μάο, τον Σπυράκο τον Αλτουσέρ και τον Αντωνάκη το Συγκεντρωτισμό ότι η κατάσταση είχε αρχίσει και βρώμαγε όπως βρώμαγαν οι βόθροι στη Βαιμάρη και ότι έπρεπε επιτέλους να καταλάβουν πως η μόνη λύση ήταν να κουνήσουν το κώλο τους να βγουν στο δρόμο και όπου βρουν και όπου μπορούν να λένε πως το καβλί του καπιταλισμού έχει άμεση σχέση με τα μαχαίρια των νεοναζί και τα τηλεκοντρόλ στα καθιστικά με τα ευχαριστημένα αφεντικά.

Δυστυχώς όμως για πολύ καιρό ο Τέλης ο Μάο, ο Σπυράκος ο Αλτουσέρ και ο Αντωνάκης ο Συγκεντρωτισμός τα είχαν μπουρδουκλώσει αρκετά και δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν πάντα ποιος ήταν το αφεντικό, σε ποιανού καθιστικό καθόντουσαν και με ποιανού το τηλεκοντρόλ προσπαθούσαν να αλλάξουν κανάλια. Φυσικά και ο Σούλης δεν είχε σε όλα δίκιο μιας και για πολύ καιρό έκανε παρέα μόνο με τον Τζίμη τον Στιχάκια, τον Βαγγέλη τον Μπουκαλόφρονα και τον Αχιλλέα τον Καγκελάκη και είχε ξεχάσει τι του είχε γράψει ο παππούς ο Μιχαλάκης με τον θείο τον Κάρολο και ασχολιόταν με την Σούζη την Υποκειμενικότητα, την Ασπασία την Αποδόμηση,το Σεργκέι τον Μπουμ και τον Μανωλάκη τον Μετα-κάτι.

Έτσι πέρασε ο καιρός… Το καπιταλιστικό καβλί άρχισε να γίνεται ανυπόφορο και η ανάμνηση της αστακομακαρονάδας πικρή για τον Γιαννάκη τον Δημοκράτη και τον Μπάμπη το Βολεμένο και μαι ιδέα άρχισε να τους γεννιέται στο μυαλό:

Μήπως τελικά ήταν καλά παιδιά οι ναζί που έπιναν και αυτοί φραπέ στο γυμναστήριο μετά τις κρεατίνες, που τους έβαζαν και από καμιά φορά τσάμπα τα βράδια στα club στη πόρτα και που στο φινάλε κούναγαν και το πανί με τα χρώματα του Χαριστέα;

Και όχι μόνο αυτό αλλά τα είχαν βάλει και με τον Τέλη το Μάο, τον Σπυράκο τον Αλτουσέρ και τον Αντωνάκη τον Συγκεντρωτισμό, γιατί ενώ όλα τα χρόνια τους έπρηζαν τα ούμπαλα με τη κωλοδημοκρατία και τους κανόνες της -που κανένας δεν κρατούσε ούτως ή άλλως- για το καβλί του καπιταλισμού δεν τους το είχαν ξεκαθαρίσει, και επειδή αυτοί δεν ήταν σαν “τους πούστηδε και τους μαύροι που έχει γεμίσει ο τόπος” … ε πως να το κάνουμε.. κάπου δεν υπήρχε εμπιστοσύνη. Άσε που ο Τέλης, ο Σπυράκος και ο Αντωνάκης και στους Ολυμπιακοί ήταν ενάντια και δεν γούσταραν και τη Παπαρίζου, που αυτό από μόνο του ήταν μεγάλη μαλακία και προδοσία γιατί τότε είχε κορμάρα.

Σαν να μην έφταναν όλες οι έγνοιες του Σούλη του Κουκομήτρου που φόραγε συνέχεια μαύρα, εμφανίστηκε και η Τζέσικα η Κάλπη που την γουστάρανε τρελά από παλιά και ο Τέλης ο Μάο και ο Σπυράκος ο Αλτουσέρ και ο Αντωνάκης ο Συγκεντρωτισμός. Αυτή όλοι ξέρανε ότι ήταν μεγάλη πουτάνα αλλά όλοι την ήθελαν για γάμο και όπως συμβαίνει σε αυτές τι περιπτώσεις αυτή τους έγραψε και πήγε με τον πιο φουσκωμένο από τις κρεατίνες που τη κέρναγε και σφηνάκια το βράδυ στα κλάμπζ…δηλαδή τον Άρη τον Άριο που πίστευε ότι ήταν απευθείας απόγονος του Λεωνίδα, είχε πάει και στους καταδρομείς και ήταν τίγκα στο αναβολικό αλλά τουλάχιστον είχε και γαμώ τα “σιξ-πακ”. Επίσης ο πατέρας αυτουνού είχε και μια μικρή επιχείρηση και φοβόταν ότι ο Πακιστανός από δίπλα θα του πάρει τη πελατεία αλλά αυτό είναι άσχετο εδώ που τα λέμε.

Με τα λίγα με τα πολλά, ο Γιαννάκης ο Δημοκράτης , ο Μπάμπης ο Βολεμένος, ο Άρης ο Άριος,ο Άκης ο Φασίστας,ο Γιωργάκης ο Προστασίας, ο Περικλής ο Δέλτα, ο Φρίξος ο Νομιμότητας και ο Μπάμπης ο Real Estate πήραν μια πανηγυρική παρτούζα την Τζέσικα τη Κάλπη που στο μεταξύ είχε φωνάξει και την ξαδέλφη της την Πάολα την Ισονομία και έγινε ο κακός χαμός.

Την ίδια ώρα ο Τέλης ο Μάο, ο Σπυράκος ο Αλτουσέρ και ο Αντωνάκης ο Συγκεντρωτισμός ήταν απέξω και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι γίνεται μέσα από τις κραυγές ενώ ο Σούλης είχε απομείνει μονάχος του στα Προπύλαια και έκανε παρέμβαση με μικροφωνική φωνάζοντας: “Ίδιος είναι ο σεξισμός, αστικός και εργατικός!”.

risinggalaxy



υ.γ #1 ναι λαϊκίζω

υ.γ. #2 ναι είμαι χυδαίος

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου