Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Φασιστική συκοφαντία για αναρχικούς και αβάντα στην χρυσής αυγή.Εφημερίδα Μετρό

Σε άλλες εποχές θα λέγαμε ότι είναι πρωτοπριλιάτικο ψέμα αλλά στην εποχή μας είναι η πραγματικότητα.

Μέσα στην κατάρρευση του συστήματος τους κάποια αφεντικά αβαντάρουν την χρυσή αυγή και την πιο ξαδιάντροπη και επιθετική εκδοχή του φασισμού.

Η πατσουροφυλλάδα Μετρό αυτή που δίνεται τσάμπα στους σταθμούς του μετρό αποκαλύφτηκε σαν όχημα συκοφαντήσης των αναρχικών και ενεργής υποστήριξης των ναζιστών.

Την επομένη μέρα της επίθεσης των φασιστών στο Πανεπιστήμιο και στους φοιτητές χτύπησε διπλά.

Πρώτο, παρουσίασε το γεγονός ως επίθεση των αναρχικών(!) στους φοιτητές αντιστρέφοντας πληρως την πραγματικότητα και διαδίδοντας τσάμπα ένα ψέμα που ούτε το mega δεν τόλμησε να υποστηρίξει.

Σε άλλη σελίδα της σκατοφυλάδας υπήρχε άρθρο που έβρισκε δικαιολογημένη και αναπόφευκτη της δημοσκοπική άνοδο της χρυσής αυγής γραμμένο με ύφος και στυλ που ενθάρρυνε αυτή την άνοδο.

Ώστε και συγκάλυψη των φασιστικών εγκλημάτων και αβαντάρισμα της πιο ξεφωνημένης ναζιστικής συμμορίας!

Και με αυτή την προπαγάνδα μπουκώνεται ο κόσμος όταν πάει στις δουλειές του και παίρνει την φυλλάδα τους για να περάσει την ώρα του.

Εδώ και τώρα να γίνει γνωστό που έχει γραφεία αυτή η εφημερίδα, ποιοι οι συντάκτες αυτών των ψεμμάτων και αυτής της φασιστικης προπαγάνδας κι ας ξεκινησει ένα κίνημα με ανθρώπους που όταν βλέπουν αυτή την φυλλάδα θα την πηγαίνουν απευθείας στα σκουπίδια ή στην καύση.

Αρκετά! Αρκετά!

Αν υπάρχουν καπιταλιστές που θέλουν την χρυσή αυγή σαν εναλλακτική λύση θα περάσουμε από πάνω τους όπως και με τους ναζί.

Να τελειώνουμε με τα καθάρματα της χρυσής αυγής και τους πατρόνες τους!

Το γεγονός μπορεί να επιβεβαιωθεί από χιλιάδες κόσμο που διάβασε εκείνη την μέρα την βρωμοφυλλάδα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου