Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η Χρυσή Αυγή και οι δύο τόνοι ηρωίνης

Έχουμε ήδη αναφερθεί στην εμπλοκή του ονόματος του χρυσαυγίτη βουλευτή Κούζηλου στην υπόθεση του ναρκοπλοίου “Noor 1″.

To νεότερο που μαθαίνουμε από τον υπόκοσμο της ναζιστικής μπλογκόσφαιρας είναι ότι ο συνομιλητής του Κοτσώνη – σε κάποιες από τις συνομιλίες που δημοσίευσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Κ. Θωμαϊδης – δεν είναι άλλος από τον Τάκη Μιχαλόλια, αδελφό και δικηγόρο του “Αρχηγού” της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.

Δείτε το βίντεο:



Αναπαράγουμε χωρίς δικές μας παρεμβάσεις το κείμενο έτσι όπως το αλιεύσαμε από την ιστοσελίδα “Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα”, με την υπόδειξη ότι τελικά, σύμφωνα με αναφορά του Στόχου, ο Κούζηλος όντως ξεμπάρκαρε λίγο μετά τις εκλογές του Ιούνη του 2012, την ίδια δηλαδή ακριβώς περίοδο (24/06/2012) που τον ζήτησε ο Γιαννουσάκης στη συνομιλία του με τον Κοτσώνη:

“Στο παραπάνω βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται απομαγνητοφωνημένες οι συνομιλίες που κατέγραψε ο “κοριός” της Ε.Υ.Π., πράγματι, ο Τάκης Μιχαλόλιας εμφανίζεται ως κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός “υπερασπιστής” ενός κατηγορουμένου για το ακριβότερο φορτίο ηρωίνης που κατασχέθηκε ποτέ στη χώρα μας και σε συνομιλία του από το κινητό του τηλέφωνο (6932354624) στο κινητό του μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιου Κοτσώνη (6977777777) πολύ πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ο Τάκης Μιχαλόλιας συνομιλεί “αδελφικά” με τον τελευταίο αναμιγνύοντας, μάλιστα και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ενώ, τόσο ο Τάκης Μιχαλόλιας όσο και ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη συνομιλία αυτή εμφανίζονται να “εφάπτονται” πολύ φιλικά με τον μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιο Κοτσώνη (βλ. 00:52 και εφεξής)! Επίσης, στην ίδια συνομιλία, ο Τάκης Μιχαλόλιας παραδέχεται ότι ο αδελφός του και αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος είχε και δύο υποψήφιους από τους ποδοσφαιρικούς οπαδούς της “Θύρας 7″ του Ολυμπιακού!

Και όλα αυτά σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ αδελφών Μιχαλολιάκων και Κοτσώνη, όμως, στη περίπτωση των δύο τόννων ηρωίνης δεν υπάρχει μόνον η προσωπική ανάμιξη των Μιχαλολιάκων αλλά και η εμπλοκή του κόμματος της Χρυσής Αυγής, όταν ακούμε (06.00 – 06.04) από τον μεγαλοπρεζέμπορα να καλεί βουλευτή της Χρυσής Αυγής, υποπλοίαρχο, να οδηγήσει το σκάφος με την ηρωίνη! O μεγαλοπρεζέμπορας είναι σαφέστατος όταν λέει “… να μου βάλει τον έλληνα, αυτόν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πλοίαρχο…”. Η συνομιλία αυτή έγινε στις 24 Ιουνίου 2012, έξι ημέρες μετά τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, όταν η Χρυσή Αυγή βγήκε σαφώς ενισχυμένη και με “εχέγγυα” ακόμα μεγαλύτερης κομματικής εδραίωσης!

Αλλά, ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο “εκλεκτός” του μεγαλοπρεζέμπορα που είναι και βουλευτής της Χρυσής Αυγής αλλά και επαγγελματίας καπετάνιος; Ποιον “φωτογραφίζει” η φράση του μεγαλοπρεζέμπορα στη τηλεφωνική συνομιλία που νόμιμα υπέκλεψε ο “κοριός” της Ε.Υ.Π.; Ασφαλώς, τον εξής ένα: τον ήδη προφυλακισμένο ΝΙΚΟ ΚΟΥΖΗΛΟ για τον οποίο η φυλλάδα “Στόχος” σε σχόλιό της σημειώνει:

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΞΕΜΠΑΡΚΑΡΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”.

Για τον Νίκο Κούζηλο, έναν ακόμα “αλεξιπτωτιστή” του κομματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής διεξάγεται ειδική έρευνα και σύντομα θα υπάρξουν πολλά στοιχεία για το επαγγελματικό “παρελθόν” του. Άλλωστε, δεν είναι …τυχαίο να σε επιλέγει “ξαφνικά” ως πλοίαρχο εμπιστοσύνης ο μεγαλύτερος διακινητής ηρωίνης χωρίς καμία προηγούμενη γνώση των “ικανοτήτων” σου…



Προς το παρόν αρκούμεθα να περιορισθούμε στην αηδία μας για την κατάφωρη ανάμιξη του ίδιου του κόμματος της Χρυσής Αυγής και της ηγεσίας του ΚΑΙ σε βρώμικες υποθέσεις διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων σκληρών ναρκωτικών μεταξύ πλείστων όσων άλλων…!”

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου