Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ? ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

10+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δε ψηφίζω χρυσή αυγή γιατί :

1) Είναι μια οργάνωση που απαρτίζεται από πράκτορες, μπάτσους και άτομα του υποκόσμου όπως ο, καταδικασμένος για διπλή δολοφονία, Χρήστος Ρήγας ο οποίος ήταν και υποψήφιος με τη χρυσή αυγή. (δες και εδω)

2) Ο φυρερ της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για βομβιστικές επιθέσεις σε κινηματογράφους που έπαιζαν ταινίες το περιεχόμενο των οποίων δεν ενέκρινε. Για να τη γλιτώσει κάρφωσε τον «συναγωνιστή» του Καλέτζη, πάνω από συντροφικότητα έτσι «συνέλληνες»??

3) Ακόμα δεν μπήκαν στην βουλή και άρχισαν τις κωλοτούμπες. Ο «ιουδαιοχριστινισμος», όπως αποκαλούσαν τον χριστιανισμό, έγινε ξαφνικά η «επίσημη» θρησκεία της οργάνωσης, η σβάστικα έγινε αρχαιοελληνικό σύμβολο και ο ναζιστικός χαιρετισμός έγινε αρχαιοελληνικός. (δες και εδω)

4) Η χρυσή αυγή έχει πολλές φορές συνεργαστεί με την αστυνομία. Πολλές επιθέσεις χρυσαυγιτων γίνονται αν όχι με τη συνεργασία τουλάχιστον με την ανοχή της αστυνομίας. (δες και εδώ)

5) Με τη ρητορική της στοχοποιώντας τους μετανάστες για όλα τα δεινά βγάζει λάδι το σύστημα, τους τραπεζίτες, τους πολιτικούς, τους εφοπλιστές, τα αφεντικά. Πέρα απο το ρατσισμό προς του μετανάστες δεν είναι επίσης υπέρ της ισότητας των δύο φύλων θεωρώντας τις γυναίκες κατώτερες.(δες και εδώ)

6) Η χρυσή αυγή είναι μια ναζιστική οργάνωση, με πατριωτικό μανδύα. Υμνεί τον Χίτλερ, τους ταγματασφαλίτες δε λέει τίποτα για τα εγκλήματα των ναζί κατά την κατοχή.(δες και εδώ)

7) Στηρίζει τους κεφαλαιοκράτες και στέκεται απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων. Για παράδειγμα καταδίκασε την απεργία των χαλυβουργων παίρνοντας το μέρος του βιομήχανου Μάνεση.(δες και εδώ)

8) Καταγγέλλει υποτίθεται τα δυο μεγάλα κόμματα τη στιγμή που όπως έχουν πει πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της έκαναν “αρπαχτές” από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΠΑΣΟΚ.(δες και εδώ)

9) Πολλά μέλη της χρυσής αυγής έχουν καταδικαστεί για εγκληματικές επιθέσεις εναντίων ατόμων που δε ταιριάζουν με τα «ελληνικά» γούστα τους. Για παράδειγμα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης (γνωστός ως Πορκυ ) και Αντώνης Ανδρουτσόπουλος (γνωστος και ως Περίανδρος)

10) Γιατί δε θέλω να ξαναζήσω τον φασισμό. Δε χρειαζόμαστε για ηγέτες άλλο Χίτλερ, Μουσολίνι, Παπαδόπουλο η κάποιον άλλον εγκληματία. Η μόνη θέση που αξίζει στα εθνικιστικά σκουπίδια είναι πηγάδες σαν αυτή του Μελιγαλά.

11) Τέλος γιατί δεν είμαι ηλίθιος. Προτάσσω την αλληλεγγύη μεταξύ των εκμεταλλευομένων, ενάντια στους σύγχρονους δυνάστες, και όχι την αλληλοεξόντωση τους η οποία μόνο το κράτος και τα αφεντικά συμφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου