Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΜΕΣΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ


Νέα στοιχεία για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που αρχικά κέντρισε το ενδιαφέρον λόγω του παρουσιαστικού του...
Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, είναι άνεργος ηλεκτρολόγος, 32 ετών ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Ο πατέρας του ήταν μέλος της ΕΠΕΝ.

Το σύνθημα που αγαπά είναι: "Να ξεβρωμίσει ο τόπος". Ασπάζεται πλήρως την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και δηλώνει εθνικιστής από μικρό παιδί. Το θέμα όμως είναι ότι την ώρα που τάσσεται υπέρ της απέλασης όλων των αλλοδαπών, ο ίδιος είναι παντρεμένος με αλλοδαπή!

Ο κύριος Μπαρμπαρούσης είναι παντρεμένος με Μεξικανή, ενώ και η πρώτη του γυναίκα ήταν αλλοδαπή από το Μεξικό!

Με συνέντευξη που παραχώρησε στο οrthodoxia-ellhnismos.gr, ο Κ.Μπαρμπαρούσης αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, που του έδωσε το παρατσούκλι ''Καραϊσκάκης''. Όπως είπε ''έτυχε να μοιαζω με τον Καραϊσκακη. Είμαι οικογενειαρχης. δεν μπορει να γινει συγκριση σε καμια περίπτωση. Εμεις δεν μπορουμε να φτασουμε ότι στο μικρο δαχτυλακι αυτούς τους ανθρώπους''

Ο νέος βουλευτής τονίζει πως μπήκε στην πολιτική επειδή αγαπάει την Ελλάδα. ''Θα θελα να ασχοληθω με αγροτικα θεματα. Να μην έχουμε κρεμμυδια απο τον Καναδα και πατάτες από την Αιγυπτο. Αγαπουσα από μικρός την Ελλάδα και ήθελα να την βλέπω να είναι πάντα πρώτη"

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Ο τύπος όσο αστείος και να φαίνεται είναι χαρακτηριστικό δείγμα υποστηρικτή της χρυσής αυγής. Πέρα απο τη γραφικότητα, είναι ανόητος και αντιφατικός αφού δηλώνει εθνικιστής τη στιγμή που είναι παντρεμένος με αλλοδαπή. Επίσης ο πολιτικός του λόγος είναι ίδιος με παιδιού δημοτικού , η παρακάτω φράση είναι χαρακτηριστική : "Αγαπουσα από μικρός την Ελλάδα και ήθελα να την βλέπω να είναι πάντα πρώτη"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου