Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ!!!!

Δεν έχουν επιχειρήματα για να στηρίξουν τις μπούρδες τους σχετικά με το indymedia οι φασίστες και βάζουν ειδήσεις από τα κρυμμένα!!!!!!
Όσο απίστευτο και αν ακούγετε αυτά τα άτομα με iq αμοιβάδας για να στηρίξουν τη μπουρδολογια τους παίρνουν κομμένες ειδήσεις από τα κρυμμένα (τρολιες), τις οποίες πολύ πιθανό να έχουν ανεβάσει ακόμα και αυτοί απλώς για να έχουν να λένε, και τις παρουσιάζουν σαν κανονικές.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μια σελίδα σαν το stop-indymedia κάνει κατι παρόμοιο. Τακτική της συγκεκριμένης σελίδας είναι η στήριξη του λόγου της στη λασπολογία και την ψευτιά, σα γνήσιοι ιδεολογικοί απόγονοι του Γκεμπελς. Κάποιες από τις συνηθισμένες τακτικές που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα ανθρωποειδή είναι το να παίρνουν ειδήσεις από τα κρυμμένα και να τις παρουσιάζουν σαν κανονικές ή να παρουσιάζουν σα θέσεις του indymedia διάφορες απόψεις που εκφράζονται στο μέσο από τους χρήστες του.
Φυσικά η πραγματική αιτία για όλη αυτή τη λασπολογία είναι ότι οι απόψεις που εκφράζονται στο indymedia είναι αυτές που κρύβουν ή διαστρεβλώνουν τα καθεστωτικά μέσα, απόψεις και ιδέες οι οποίες δε ελέγχονται από το κράτος και το παρακράτος. Ότι στο indymedia βρίσκουν ένα τόπο για έκφραση κινήματα εργαζομένων , φοιτητών, μαθητών, οι μετανάστες, άνεργοι και άλλα κοινωνικά κομμάτια, πέρα από κόμματα και διαμεσολάβηση.
Και ένα βίντεο σχετικά με τις προσπάθειες για φίμωση του indymedia από τους φασίστες του ΛΑ.Ο.Σ..

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ






    ''ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ


    Κανένας ρατσιστής και φασίστας δεν θα ορίσει ποιοι άνθρωποι θα ζουν μαζί στις γειτονιές της πόλης, ποιοι θα συχνάζουν στις πλατείες και ποιοι θα περπατούν στους δρόμους


    Καμία συναίνεση στη ρατσιστική και αντιμεταναστευτική πολιτική του κράτους


    Καμία ανοχή στις φασιστικές συμμορίες


    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



    ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

    Τετάρτη 24 Φλεβάρη, 6μ.μ.




    Αναρχικοί /ές, αντιεξουσιαστές/στριες, αντιρατσιστές/στριες, αντιφασίστες/στριες, από τις γειτονιές της Αθήνας''

    ΑπάντησηΔιαγραφή