Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

H ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ


«Παρακολουθώ τα γεγονότα των Αμπελοκήπων από την πρώτη στιγμή. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Να αρχίσω με τις δεκάδες ψευδομαρτυρίες των δήθεν ,”αντι”εξουσιαστών , που αποδείχθηκαν οι καλύτεροι φίλοι του Χρυσοχοίδη;», αναφέρει σε γράμμα του προς την χρυσή αυγή ο μηνας (ετσι υπογράφει). Φυσικά ο μηνάς και οι αλλοι αφελής ναζουλιδες ακομα δεν μπορουν να καταλάβουν ότι τη συγκεκριμένη συγκέντρωση δεν την καλούσαν αναρχικοί, αλλα τοπικοι και συνδικαλιστικοί φορεις και ποιο συγκεκριμενα : ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων,ο Αθλητικός Όμιλος Αμπελοκήπων,ο Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός σύλλογος «Ο Ιλισός» , η Β ΕΛΜΕ, Σωματείο εργαζομένων και 5μελής ΕΙΝΑΠ νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός και η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» 7ου διαμερίσματος.

Συνεχίζει ο μηνάς λέγοντας «Οι πολίτες αρχίζουν και παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και το πληρώνουν ακριβά από το κράτος», ας δούμε λοιπόν σε ποιους πολίτες που πηραν τον νομο στα χερια τους αναφέρεται. Μπαίνοντας στη σελιδα των αυτόνομων, όπως υπέγραφαν στο πανο, θα αντιληφτεί κανεις ότι πρόκειται για μια καθαρα ναζιστική οργάνωση και θα βρει κειμενα τα οποία στρέφονται εναντια στους μετανάστες, στους εβραιους και λοιπα εμετικά. Αυτή λοιπόν είναι οι πολιτες που περνούν το νόμο στα χερια τους χτυπώντας ακομα και ηλικιωμένους.

Λιγο παρακάτω λέγεται ότι «Σε νέα παιδιά, μέχρι και ανήλικα δίχως ντροπή απαγγέλθηκαν κατηγορίες». Αν είναι δυνατόν αυτοί που χαιρονται όταν πιάνονται αριστεροί και κλείνονται στην φυλακή χωρις στοιχεια η απλώς με μαρτυριες μπατσων τωρα να διαμαρτύρονται επειδη απλως απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε καποια φασιστοτσογλανια. Η υποκρισία στο μεγαλείο της.

Φυσικα το κείμενο συνεχίζεται με ένα ακομα ψεμα «Εδώ και 30 χρόνια οι αναρχικοί σε όλες τους τις συγκεντρώσεις έχουν κουκούλες και θα εφαρμοστεί σε ΠΟΛΙΤΕΣ πρώτη φορά», ο μηνας όπως φαίνεται εκτος των αλλων και απληροφόρητος , δε γνωριζει ότι ο νόμος περι κουκούλας εχει προ πολλου εφαρμοστεί σε περιπτωσεις διώξεων αναρχικών (πχ σε διωξεις ατομων που πιάστηκαν σε πορεια στη Νίκαια) οι οποιοι άλλωστε ηταν και οι πρωτοι που «εγκαινίασαν» το συγκεκριμένο μετρό.

Τελος αναφέρει «Αλλά και αυτοί οι νέοι δεν γνωρίζουν πως ζούμε στην εποχή των ρουφιάνων». Αν είναι δυνατόν οι ιδεολογικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών να κανουν λογο για ρουφιανους. ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ.

Υ.Γ.: Φυσικα κανενας φασιστας δεν προφυλακιστηκε, μεχρι στιγμης, οπως ψευδος φασιστοφυλλαδες ανεφεραν, βλεπεις δεν ειναι αναρχικοι για να προφυλακιστουν

1 σχόλιο: