Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ανάληψη ευθύνης για την Trollοκρατική επίθεση κατά του Μιχαλολιάκου και του Troktikού

Είναι φορές που μια trollιά είναι ισχυρότερη κι από βόμβα μεγατόνων. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό να χτυπάς τους φασίστες ακριβώς εκεί που πονάνε.

Εκμεταλλευτήκαμε το κωμικό της υπόθεσης. Ως γνωστών ο Μιχαλολιάκος είναι πεπεισμένος πως είναι απ' ευθείας απόγονος των αρχαίων (λευκών) Ελλήνων, μισεί τους μαύρους, δε θέλει η Ελληνική "Φυλή" (ναι αυτή η σλαβοαλβανοτουρκορωμαϊκή) να "αλλοιωθεί" με μελαψούς ανθρώπους, μέσω των πολύχρωμων ζευγαριών, την ώρα που ο ίδιος είναι μαύρος.

Πολλοί φασίστες της χρυσής αυγής αρνούνται αυτό το οφθαλμοφανές, καθότι λοβοτομημένοι whitepowerσπονδυλοι.

Έτσι θέλοντας να αποδείξουμε το οφθαλμοφανές μέσω ενός φασιστοειδούς, στείλαμε στο Troktiko το παρακάτω κείμενο μήπως και το φάνε... Η φωτογραφία που στείλαμε δεν έχει υποστεί την παραμικρή αλλοίωση χρωμάτων, και έχει δημοσιευτεί πριν 2 μέρες στο site της χρυσής αυγής..




και το φάγανε!



και όχι μόνο το φάγανε, αλλά στην φωτογραφία που τους στείλαμε έδωσαν τον τίτλο "Πακιστανός"! Μιχαλολιάκο μου, δεν ξέρω αν πείθεις για Έλληνας. Για Πακιστανός πάντως μια χαρά τα πας! Πρόσεχε μη βρεθείς σε καμιά Γερμανία και σε αρχίσουν οι εκεί ασπόνδυλοι στις φάπες!


Η επαναστατική trollεταριακή οργάνωση "Λες Μαλακίες" αναλαμβάνει την trollοκρατική επίθεση κατά του Μιχαλολιάκου και του Troktikού (το τ με π).





Η δημοσίευση παρέμεινε στο Troktiko για περισσότερο από 12 ώρες έως ότου κάποιος προφανώς να πάρει χαμπάρι την Trollιά που στίσαμε.

Για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, το συγκεκριμένο άρθρο είναι ακόμη ορατό στο Google και ανάδημοσιεύτηκε στα παρακάτω Site:
iNews
Phorum.gr
OnlinePress

Και το post από μερικά τσακάλια του FreeForums.Gr που το κατάλαβαν πριν δημοσιεύσουμε κάτι.


les-malakies.blogspot.com/2010/03/troll-troktik.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου