Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!



Τι κοινωνιολογικές, οικονομικές και πολιτικές αναλύσεις και λοιπές βλακείες σχετικά με το τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Η εξήγηση είναι μια, ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ. Προφανώς ο έλληνας λόγω dna δεν είναι βλάκας, έχει θάρρος και εκ γενετής σπιρτάδα και πάντα αντιδρούσε ενάντια σε κάθε αδικία .

Τι συμβαίνει όμως τα τελευταία χρόνια και ο έλληνας κάνει τον μαλάκα??? Γιατί οι "έλληνες" που περίφανα βγήκαν στο δρόμο για το όνομα της Μακεδονιας τη δεκαετια του 90, για το euro και τους ολυμπιακούς το 2004 και που περήφανα και πάνω απο όλα ηρωικά έκαναν πογκρόμ εναντίων των αλβανών εργατών με έναν νεκρό και δεκάδες τραυματίες όταν οι ελληνική εθνική έχασε απο την αντίστοιχη της Αλβανίας τώρα είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους?? Τι έχει μεσολαβήσει απο το 2004 μέχρι σήμερα?? Που έχει κρυφτεί ο superman της εθνομαλακίας???

Προφανώς η απάντηση είναι απλή και έρχονται να μας τη δώσουν τα πατριωτικά βοθρωμπλόγκ. Το ελληνικό dna παραμένει ανώτερο, απλά προφανώς πολλοί το ζηλεύουν και το φοβούνται επειδή τους χαλά τα σχέδια στην κατάκτηση της γης. Έτσι μέσω ψεκασμών και του HΑΑRP κάνουν τους έλληνες μαλάκες. Είναι παραπάνω απο προφανες ότι πίσω και από αυτό το σχέδιο εναντίων του ελληνισμού κρύβονται εβραίοι, μασώνοι για να μη πούμε και για τους ελοχίμ...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου