Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Άνω-κάτω η Χρυσή Αυγή (και) στην ΑιτωλοακαρνανίαΠαραιτήθηκε ο δύο φορές υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας καταγγέλλοντας "ομάδα βολεμένων ανθρώπων που έχει ξεφύγει από τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό" - Διαγράφηκε "λόγω υπογείων διαδρομών του και συναντήσεών του με τους αποστάτες πρώην βουλευτές Αλεξόπουλο και Μπούκουρα", ανακοίνωσε η ΧΑ

Ως γνωστόν ο Αιτωλοακαρνάνας Χρήστος Ρήγας υπήρξε μέχρι και σήμερα πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής με την οποία υπήρξε δυο φορές υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και μπροστάρης στις διεργασίες της.

Πλέον ο κ Ρήγας… ανακάλυψε ότι η Χ.Α. «έχει καταντήσει ένα μόρφωμα που το διοικεί μια ομάδα βολεμένων ανθρώπων που έχει ξεφύγει από τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό και μάλιστα έχει περάσει σε συνεργασία με τους αντιπάλους για προσωπικά οφέλη» και παραιτήθηκε από περιφερειακό σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ωστόσο πριν λίγο η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τα εξής: «Ο Ρήγας Χ. διεγράφη από το κόμμα μας λόγω υπογείων διαδρομών του και συναντήσεών του με τους αποστάτες πρώην βουλευτές Αλεξόπουλο και Μπούκουρα, που πρόδωσαν την λαϊκή εντολή και τους Έλληνες Εθνικιστές ψηφίζοντας τον μνημονιακό υποψήφιο ΠτΔ της ΝΔ, Σταύρο Δήμα».

Όπως και να έχει αυτή η υπόθεση αναδεικνύει τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα της Χ.Α. και στην Αιτωλοακαρνανία οπου τα λίγα στελέχη που απέμειναν είναι χωρισμένα σε στρατόπεδα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου