Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Αντιφασιστική "επίσκεψη" σε σπίτι φασιστομπατσίνας.


Τα ξημερώματα της τρίτης 5/5, επισκεφθήκαμε το σπίτι της Βενετίας Ποπορη στον Πειραια, στην οδό Ευαγγελιστρίας 42. Η εν λόγω "κυρία", μπατσίνα 20 χρόνια, αποτελούσε εδώ και χρόνια πληροφοριοδότη της Χρυσής Αυγής μεσα στην Διέυθυνση Ασφαλείας του Πειραιά. Πέραν αυτού, το σπίτι της χρησιμοποιούταν από τους φασίστες ως ακόμα ένα οπλοστάσιο, καθώς βρεθηκαν μετά από έλεγχο των μπάτσων ένα περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα μαχαίρι με σιδερογροθιά, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), τέσσερα μαχαίρια-πεταλούδα, τέσσερεις σουγιάδες, τρεις σιδερογροθιές, δυο χατζάρες, είκοσι φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3 κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της κας Ποπορη και τις σχέσεις της με τα τάγματα εφόδου μπορεί κανείς να βρει στη δικογραφία της ΧΑ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε κανενα φασίστα να ζει και να κυκλοφορεί ανενόχλητος σε καμία γειτονιά. Ως μία ελάχιστη πράξη στοχοποίησης της μπατσίνας - φασίστριας Β. Ποπόρη, γράψαμε συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει και στον απενανι τοίχο και γεμίσαμε τη γειτονιά τρικακια με το όνομα και τις ιδιότητες της.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου