Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΜΠΑΤΣΟΙ, ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ, ΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τα απόσπασματα που ακολουθούν είναι απο κείμενο του φασίστα μαχαιροβγάλτη πρώην μεγαλοστέλεχους της συμμορίας χρυσή αυγή στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα απο τι είδους άτομα απαρτίζεται η συγκεκριμένη συμμορία. Δε δίνουμε κανενός είδους συγχωροχάρτι στο συγκεκριμένο εθνικιστή, ο οποίος μεταξύ των άλλων έχει καταδικαστεί για μια παρολίγον δολοφονική επίθεση εναντίων αριστερών, απλά καλό είναι να χρησιμοποιούμε και τα ¨αλληλοσυντροφικά" μαχαιρώματα (ρε συνελληνες ντροπη ολοι ελληνες δεν ημαστε???) ώστε να δειχθεί απο τι είδους αποβράσματα αποτελείται ο εθνικιστικός χώρος..

"Επιφανές στέλεχός της (εννοει της χρυσής αυγής), που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν, προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ…Κατεδίκαζαν ενυπογράφως στην φίλη τους αστυνομία τους συντρόφους, που έκαιγαν την τουρκική σημαία…"

"Συνεργάζοντο πολιτικώς με κάποιον τον οποίον μέχρι και σήμερα αποκαλούν καταδότη και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και το οποίον την περίοδο της συνεργασίας τους αποκαλούσαν ΑΡΧΗΓΟ…[..] Συνεργάζοντο εκλογικώς με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας"


"Αυτήν την Ιδέα του Γένους, που υπηρέτησαν ήρωες και μάρτυρες, δεν επιθυμώ να την μοιράζωμαι με τους κωμικούς φίλους των πούστηδων και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ."


"[..]όταν παραλλήλως κάποιοι γραφικοί έκλαιγαν στα γραφεία τους είτε εχαπακώνοντο με ψυχοφάρμακα στις οικίες τους είτε ερητόρευαν στα ξενοδοχεία περί των μαχών μου. (εννοεί στελέχοι της χ.α. που απότι φαίνεται ειναι ψυχάκια)"


Εδώ κείμενο σχετικά με τον παρακρατικό ρόλο των χρυσαύγουλων και τη συνεργασία τους με τη μαφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου