Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Πόνεσε» πολύ η Υπατία.Νέα προβοκάτσια ενάντια στους απεργούς πείνας

Το περασμένο Σάββατο, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο Αλγερινούς, οι οποίοι έσπαγαν αυτοκίνητα και έκλεβαν αντικείμενα από το εσωτερικό τους. Δεν γνωρίζουμε αν ευσταθούν οι κατηγορίες που τους αποδόθηκαν, ούτε μπορούμε να δώσουμε βάση στην αστυνομική ανακοίνωση, πριν οι άνθρωποι δικαστούν και ακουστεί και η δική τους φωνή. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι δύο συλληφθέντες μετανάστες δεν είχαν καμιά σχέση με την Υπατία και την απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργατών. Δεν υπήρχε κανένας Αλγερινός ανάμεσα στους απεργούς πείνας. Αυτό δεν το λέμε μόνον εμείς, το έχει πει και ο Παπουτσής στη Βουλή, όπου κατέθεσε όλα τα στοιχεία για τους 300 απεργούς πείνας που τέθηκαν στο ειδικό καθεστώς «αναβολής της απομάκρυνσης», δηλαδή αναστολής της απέλασης.
Οι προβοκάτορες, όμως, βρήκαν την ευκαιρία. Αφού οι δύο Αλγερινοί συνελήφθησαν στα Χανιά, άρα ήταν από τους απεργούς πείνας της Υπατίας. Το έγραψε ένας στο Ιντερνετ και με μοναδική ευκολία το αναπαρήγαγαν πολλοί, βγάζοντας τα ρατσιστικά τους απωθημένα και χύνοντας χολή ενάντια στους μετανάστες και σε όσους στέκονται αλληλέγγυοι προς αυτούς. Αποκορύφωμα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος», με τίτλο «Τρόφιμοι της Υπατίας ρήμαζαν αυτοκίνητα στα Χανιά!», που υπογράφεται από κάποιον Μανώλη Βάια. Από πού προκύπτει ότι οι δύο συλληφθέντες ήταν «τρόιφιμοι της Υπατίας»; Από πουθενά. Ούτε υπαινιγμός δεν υπάρχει στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων. Ομως, ο αγώνας των απεργών πείνας πρέπει να συκοφαντηθεί, με όπλα το ψέμα και με εφαρμογή της γκεμπελικής τακτικής: «πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει».

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται επίσης αναφορά στους τέσσερις πρώην απεργούς πείνας, που συνελήφθησαν προ ημερών στο αεροδρόμιο, δήθεν με τις βαλίτσες τους γεμάτες κλοπιμαία. «Ξεχνάει», όμως, ο συντάκτης να αναφέρει ότι οι δύο απ’ αυτούς αθωώθηκαν πανηγυρικότατα, ενώ και οι δύο που καταδικάστηκαν (με αναστολή) θα αθωωθούν στο δεύτερο βαθμό, γιατί από πουθενά δεν προκύπτει ότι τα πράγματα που είχαν αγοράσει στο παζάρι έχουν κλαπεί από κάπου.

Περισσότερα γι’ αυτή τη βρόμικη υπόθεση που έστησε η ΕΛΑΣ:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=296450

http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=12432&pos=4&cat_id=48

http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=12469&pos=4&cat_id=48

http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=12562&pos=4&cat_id=48

Είναι φανερό ότι η απεργία πείνας των 300 μεταναστών, που επί δύο μήνες συγκλόνισε τη χώρα, «πόνεσε» πολύ όλους όσους σπέρνουν το ρατσιστικό μίσος, προωθώντας τον εκφασισμό της εργαζόμενης ελληνικής κοινωνίας. Γι’ αυτό και επιστρατεύουν τις πιο βρόμικες μεθόδους για να συκοφαντήσουν τους πρώην απεργούς πείνας και να αποκόψουν τους αλληλέγγυους από την κοινωνία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου