Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής οι Αττικοί φούρνοι

Ενδιαφέρον το δημοσίευμα του «Εθνους της Κυριακής» που υπογράφουν η Μαρία Ψαρά και ο Λευτέρης Μπιντέλας και το οποίο φέρνει στην επιφάνεια το βούλευμα-καταπέλτη του Συμβουλίου Εφετών στο οποίο περιγράφονται οι σοκαριστικές λεπτομέρειες του τρόπου λειτουργίας των στριπ σόου, της σωματεμπορίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που γινόταν από τους ιδιοκτήτες της αλυσίδας αρτοποιίας και τους συνεργάτες τους.

Για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση των αναγνωστών του μπλοκ μας, εμείς παραθέτουμε απόσπασμα από κείμενο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου που είχε δημισιευτεί στο περιοδικό “Unfollow” και είχε τίτλο «Η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από ακροδεξιούς στη Ρωσία, έλληνες και ρώσους επιχειρηματίες»

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Πλέον, έχει αλλάξει η επωνυμία σε ''Αττικά Αρτοποιεία''. Υποψιάζομαι ότι η αλλαγή επωνυμίας έχει να κάνει με προσπάθεια ρίψης στάχτης στα μάτια του κόσμου για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Νομίζουν ότι με το να αλλάξουν επωνυμία θα ξεγελάσουν τον κόσμο και θα νομίσει ότι πρόκειται για κάποια άλλη επιχείρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, έπεσαν στα μαλακά:
    http://www.mixanitouxronou.gr/enochi-gia-somatemporia-alla-ektos-filakis-o-proin-idioktitis-alisidas-fournon-dio-ipallili-ke-enas-apostratos-astinomikos-eleftheri-me-chrimatiki-engiisi-logo-proterou-entimou-viou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή