Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

(ΦΑΣΙΣΤΟ)ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ


Μανία καταδίωξης έχουν πάθει οι ακροδεξιοί, έμμονη ιδέα τους έχει γίνει το indymedia. Φαίνεται τους τρομάζει το ότι υπάρχει ένα μέσο πληροφορισης το οποιο δε το διαχειρίζεται το κράτος ή το παρακράτος. Παντού βλεπουν «δημοσιογράφους» (το ότι φυσικά το indymedia δεν εχει δημοσιογράφους, διοτι προσπαθεί να σπάσει τους ρολους πομπού – δέκτη δεν εχει καμια σημασία προπαγάνδα να γίνεται) του Indymedia, όπως αποδεικνύεται και στο παρακάτω βίντεο



Αυτά μεταξύ αλλων συνέβησαν το Σάββατο, οπου ειχαν προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεια στα προπύλαια ακροδεξιοί και πραγματοποίησαν αυτοσυγκέντρωση αντιφασίστες. Για ακόμα μια φορα μαζεύτηκαν ρατσιστές , φασίστες , χριστιανοταλιμπαν και το λοιπό γραφικό σκυλολόι για να κάνουν τη βολτουλα τους στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινώντας εν τέλη από τη πλατεία Κολοκοτρώνη λογω της αντισυγκεντρωσης.
Την πορεία καλούσαν κάποιοι «φίλοι του αγίου όρους» και λοιπά τέρατα της διανόησης (από αυτά που τα μόνα βιβλία που εχουν διαβάσει είναι τα άπαντα του Λιακοπουλου και του Βελοπουλου) τα οποία όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία αν και «έλληνες» ούτε ορθογραφία δεν ξέρουν (προτείνω να γίνει δημοψήφισμα για το αν θα πρεπει να συνεχίσουν να εχουν την ιθαγένεια). Εν τέλη και παρόλο που η συγκέντρωση είχε καλεστεί και προπαγανδιστεί πανω από μια εβδομάδα, δε μαζεύτηκαν παραπάνω από 600 – 700 χουντογεροι (ο πιο μικρός από ότι φαίνεται τουλάχιστον από τις φωτογραφίες πρέπει να ήταν ο μπουμπουκος).



Την αντισυγκεντρωση ειχαν καλέσει αναρχικοί / ες, αντιεξουστες / στριες, αντιφασίστες / στριες οι οποιοι είχαν μπει από την προηγούμενη στην πρυτανεία Αθηνών ώστε να μείνει ανοιχτή. Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση που βγήκε, η αντισυγκεντρωση εγινε με σκοπο την έμπρακτη εναντιωση στο φασισμό και στο ρατσισμό και όχι υπέρ της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, όπως ψευδός αναφέρουν ακροδεξιοί.
Οι δυο πλευρές λογω της μεγάλης αστυνομικής δύναμης δε συναντήθηκαν (δυο κλούβες φυλούσαν τους ναζι) , περα από κάποια μεμονωμένα περιστατικά όπως το κέρασμα τσαμπουκαλεμενου καουμποι φασίστα οδηγού με μερικές φάπες και τη κλωτσοπατιναδα σε ακομα ένα γραφικό ακροδεξιό εν ονόματι Στεφανο ο οποίος φορούσε κρανος που εγραφε «εν τουτω νικα» και «η ταν η επι τας» (μιλάμε για πολύ μπετοβλακα). Αμφότερους τους έσωσαν οι δύναμης των ματ που επενέβηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου