Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ BLOG HELLENICREVENGE ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

Αντιφασιστική συγκέντρωση έχει καλεστεί στην πλατεία Αμερικής τη Τετάρτη 24 Φλεβαρη την οποία καλούν «Αναρχικοί /ές, αντιεξουσιαστές/στριες, αντιρατσιστές/στριες, αντιφασίστες/στριες, από τις γειτονιές της Αθήνας». Η αντιφασιστική συγκέντρωση εχει καλεστεί μια ώρα πριν τη συγκέντρωση του γνωστού ακροδεξιού θιάσου στην ιδία πλατεία, που θέλει να κάνει την πλατεία Αμερικής σαν αυτή του Α. Παντελεήμονα, νεκρή (ακόμα και την παιδική χαρά έχουν κλείσει για να μην παίζουν τα παιδιά των μεταναστών).

Φυσικά το έγκυρο φασιστομπλογκ Hellenicrevenge, δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός. Ξεδιάντροπα αναφέρει για τους αντιφασίστες «Φασιστικά λοιπόν αποφασίζουν να πάνε στο μέρος διαμαρτυρίας ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..», αν είναι δυνατόν δηλαδή οι φασίστες και οι ρατσιστές να κατηγορούν τους αντιφασιστες για φασισμό. Οι νοσταλγοί της χούντας του Παπαδόπουλου και του Μεταξά να κατηγορούν αυτους που στρέφονται ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό ως φασίστες. Ας τους θυμίσει κάποιος ότι ο φασισμός σαν ιδεολογία βάζει σαν υπέρτατη αξία αυτή του έθνους, το οποίο ορίζει βάση και βιολογικών χαρακτηριστικών (εδώ γελάμε). Ως εκ τούτου είναι προφανές ότι οι μόνοι φασίστες είναι αυτοί που θέλουν να κρατήσουν μια πλατεία «ελληνική» αυτοί που κλείνουν παιδικές χαρές για να μην παίζουν τα παιδιά των μεταναστών κτλ.

Συνεχίζει παρακάτω λέγοντας «αποφασίζουν να πάνε στο μέρος διαμαρτυρίας ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ με τα γνωστά σακίδια με τον εξοπλισμό (μολότοφ, λοστάρια, τσεκούρια, αξίνες και ότι βάλει το μυαλό σας) και με τις κουκούλες παραμάσχαλα..» και προς στιγμήν νομίσαμε ότι αναφέρεται στους φασιστοαυτονομους οι οποίοι πριν από λιγες ημερες την είχαν πέσει σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πανόρμου χτυπώντας ακόμα και άτομα μεγάλης ηλικίας.



Μετά ο λόγος τους ευθυγραμμίζεται τελείως με την προπαγάνδα των μέσων μαζικής ενημέρωση (αυτά που υποτίθεται τους δυσφημούν και είναι εναντίων τους) που χαρακτηρίζουν όσους αντιστέκονται και εξεγείρονται σαν απολιτικά πλουσιόπαιδα, χουλιγκανους κτλ αναφέροντας «Θα αφήσουν τα 4χ4 στο προσωπικό γκαράζ του μπαμπά και θα κατέβουν από τις πευκόφυτες περιοχές των βορείων προαστίων να σπάσουν καμιά περιουσία μεροκαματιάρη».

Φυσικά από το κειμενο λείπει η συνομοσιολογοπαπαρολογια. Ετσι η Hellenicrevenge μας ενημερώνει ότι «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ...ΑΖΗΜΙΩΤΟ!» και «ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙ Η CIA.». Ο Σορος φυσικά δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το κρεσέντο βλακείας «Φυσικά σε όσες συγκεντρώσεις κάνουν οι επαγγελματίες ρατσιστές και οι νεοταξικοί φασίστες που τους χρηματοδοτεί ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Σόρος δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ αντισυγκέντρωση από ΚΑΝΕΝΑΝ φορέα.» Ψευδός βέβαια αναφέρεται ότι ποτέ δεν έχει γίνει αντισυγκεντρωση σε συγκέντρωση αριστερών, πιο πρόσφατο είναι το περιστατικό στην Πανόρμου όπου ακροδεξιοί την έπεσαν σε συγκέντρωσε αριστερών τραυματίζοντας ακόμα και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Επίσης τα «επιχειρήματα» τους περί χρηματοδότησης από το Σορος έχουν απαντηθεί πολλές φορές (εδώ πχ), αλλά από ότι φαίνεται οι ιδεολογικοί απόγονοι του Γκέμπελ ακολουθουν τη γνωστή τους τακτική πες πες κάτι θα μείνει.

Επισης δε θα μπορούσε να λείπει, από το κείμενο(όπως άλλωστε και σε κάθε φασιστοκειμενο πλεον) και η θύμηση της μιας και μοναδικης πορείας που κάνουν κάθε χρόνο καταφέρνοντας να είναι πάνω από χίλιοι όπου φέρνουν κόσμο ακόμα και από το εξωτερικό (πχ από τη casa pound). Φυσικά για να είναι σίγουροι ότι δε θα τους τύχει πάλι καμία νίλα (όπως πχ στις 2 φλεβαρη όπου είχαν συνεργαστεί και με τα ματ για να απωθήσουν τους αντιφασίστες) τη συγκέντρωση τους την καλούν στη Ρηγίλλης. Αντε την επομένη φορά και μέσα σε στρατόπεδο των ματ για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια (δε θα χρειαστεί να αλλάξουν και στολές και οι ματατζιδες έτσι, θα κατέβουν στην πορεία με τα ρούχα της δουλειάς).

Στο τέλος καταλήγουν με την προτροπή προς τον υπουργό προ.πο. να πράξει τα δέοντα, δηλαδή να τους προστατέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου