Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Σύλληψη ακροδεξιού με ναρκωτικά στην παρέλαση της 28ης Oκτωβρίου στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου

Ακροδεξιός που φέρεται να σχετίζεται με την Χρυσή Αυγή συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών το μεσημέρι κατά την διάρκεια του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτώβρη στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου.

Λίγο μετά το τέλος της παρέλασης και ενώ πλήθος κόσμου βρισκόταν ακόμα στον χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης, νεαρός κάτοικος του Χαλανδρίου άρχισε να προκαλεί παρευρισκόμενους γονείς και παιδιά καθώς πηγαίνοντας στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη που υπάρχει στον συγκεκριμένο χώρο το χαιρέτησε ναζιστικά .

Ο νεαρός αυτός που πολλάκις έχει θεαθεί να κυκλοφορεί φορώντας μπλούζες της Χρυσής Αυγής απομονώθηκε από τον κόσμο και εκδιώχθηκε από αντιφασίστες από τον χώρο που γιορταζόταν η μεγάλη αντιφασιστική νίκη του λαού μας.

Η αστυνομία που ήταν παροούσα των γεγονότων συνέλαβε τον νεαρό όπου και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί πιστοποιήθηκε ότι είχε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών ουσιών .

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιες συμπεριφορές συμβαίνουν κατά την διάρκεια εκδηλώσεων στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Ο λαός της πόλης όπως έκανε χθες θα πρέπει να απομονώνει από τον δημόσιο χώρο τα πάσης φύσεως φασιστοειδή. Πόσο δε μάλλον όταν αποδεικνύεται ότι εκτός από τις φασιστικές απόψεις τους κουβαλάνε και ναρκωτικά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου