Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Καταγγέλλει τον Μιχαλολιάκο για οικογενειοκρατία και αποχωρεί δημοτικός σύμβουλος της Χ.Α.

Την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή και την ένταξή του στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δημοσιοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος – μέχρι πρότινος της Ελληνικής Αυγής – Σπάτων – Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος.

Σε επιστολή του που είχε αποστείλει προς τους υπεύθυνους της Χρυσής Αυγής ο κ. Γερακόπουλος είχε επισημάνει, όπως αναφέρει, «την έκδηλον δυσαρέσκειάν του επί πολλών θεμάτων».

Όμως αυτό που έγειρε τη ζυγαριά στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη ΧΑ ήταν «το τελευταίο συμβάν της μη εκλεγείσης κ. Ελένης Ζαρούλια εις την Β Περιφέρεια Αθηνών και την εν τούτοις είσοδόν της εις το Κοινοβούλιον» προσθέτοντας ότι αυτό οριστικοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει «λόγω οικογενειοκρατίας».

Παράλληλα ο κ. Γερακόπουλος έκανε γνωστό ότι εγγράφεται «εις τους ΑΝ.ΕΛ. του κ. Παναγιώτη Καμμένου ο οποίος λόγω και έργω πιστεύει εις τον Τριαδικόν Θεό και την Πατρίδα!!!».

Μάλιστα διευκρινίζει ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδος ότι η εγγραφή του «στο κοινοβουλευτικό κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. εσημειώθη την 24ην Φεβρουαρίου 2015».

«Κατόπιν τούτου ζητώ την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή μου από τα μητρώα της Χ.Α. όπως και την τελεσίδικη διαγραφή μου από το δυναμικό της Ελληνικής Αυγής, γεγονός για το οποίο έχω ήδη ενημερώσει τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου», καταλήγει ο κ. Γερακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Γερακόπουλος ήταν επικεφαλής του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε λάβει 1052 ψήφους (ποσοστό 6,79%) και μάλιστα στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου είχε προλογιστεί από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος – και προφυλακισμένο πλέον – βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη.

Δείτε το βίντεο, όταν ο Κασιδιάρης εξυμνούσε τον Γερακόπουλο:



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου