Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ




Παρέμβαση των «ανέντακτων πατριωτών» έγινε στο extra3 στην εκπομπή «ιστός της αράχνης».
Αυτοί που τώρα έκαναν την παρέμβαση είναι οι ίδιοι που έσκουζαν το Δεκεμβρη του 2008 όταν ομάδα ατόμων ειχε κάνει αντίστοιχη ενέργεια κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων στη νετ. Είναι αυτοί που έγραφαν «σαν κύριοι μπαίνουν και βγαίνουν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς τις τελευταίες μέρες» αναφερόμενοι στα άτομα που συμμετείχαν στην εξέγερση και έκαναν τη συγκεκριμένη παρέμβαση και συνέχιζαν «Πως μπήκαν και πως έφτασαν ως εκεί, καθώς και πως διέφυγαν; Είναι απλό. Σε όλους τους στόχους που επιλέγουν έχουν συνεργάτες που τους ανοίγουν τις πόρτες αφού τους έχουν ενημερώσει και τους έχουν προειδοποιήσει για τις λεπτομέρειες του σχεδίου».
Τώρα φυσικά τίποτα από αυτά που έγραφαν τότε δεν ισχύει, διότι η ενέργεια έγινε από «αγνους» πατριώτες, από αυτους που άμα λάχει μαχαιρώνουν και κανένα μετανάστη – αυτόν που δε θα γίνει Έλληνας ποτέ – η συνεργάζονται με την αστυνομία.
Ο πολιτικός τσαρλατανισμος στο μεγαλείο του!!

7 σχόλια:

  1. LoL, για αυτά που ειπώθηκαν δεν έχεις να σχολιάσεις τίποτα ? :-)..

    Αλήθεια σε ενοχλεί όταν κάποιος εκφράζει μια άλλη άποψη δημοσίως?

    Σου αρέσει να βάζεις ταμπέλες στον οποιοδήποτε και να τον κατηγορείς χωρίς απόδειξής για μαχαιρώματα κ.τ.λ ?

    Πρώτη φόρα ακούστηκε διαφορετική άποψη από ομάδα νέων και αυτομάτως χαρακτηρίστηκαν ως φασίστες lol.. Από πότε κάποιος φασίστας επιθυμεί δημοψήφισμα? Από όσο ξέρω το δημοψήφισμα είναι δημοκρατική διαδικασία..

    Απλή απορία.. μήπως τελικά εσύ είσαι ο φασίστας και επιθυμείς να ακούγεται μόνο η δική σου άποψη???

    Βαγγέλης ο anti-fasistas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα συγκεκριμενα ατομα και τη συγκεκριμενηυ πραξη τη διαφημιζαν γνωστες φασιστοσελιδες οπως αυτη της χα(γνωστοι μαχαιτοβγλατες) αυτη του στοχου και αλλες. οποτε μη πουλατε φουμαρα.
    και φυσικα δε επιθυμω να ακουγεται η αποψη των φασιστων. δλαδη εσυ αν μπορουσες να σταματισεις το χιτλερ οταν ακομα δεν ειχε δυναμη δε θα το εκανες.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Lol στο τετράγωνο.. δηλαδή Lol*Lol
    Δηλαδή αν κάτι λέει η χα ή ο στόχος είναι αυτομάτως λάθος? Έχω μάθει να κρίνω όχι αυτόν που μιλάει αλλά αυτά που λέει.... Τα παιδία ζητήσανε να ακουστεί η φωνή τους με πολιτισμένο τρόπο και αυτομάτως χαρακτηρίζονται ως φασίστες? Γίνεσαι υπερβολικός όταν τους συγκρίνεις με το χίτλερ.. δημοψήφισμα(=Δημοκρατία) ζητάνε για κάτι που θεωρούνε λάθος όχι ολοκαύτωμα! ;-)
    Βαγγέλης ο anti-fasistas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως για να μην τρελαθύμε, μπορεί ότι λένε να μην είναι λάθος, αλλά οι τύποι έχουν στιςς τάξεις τους μαχαιροβγάλτες και μάλιστα με την δικαστική βούλα των φίλων τους των μπάτσων.Μιλάμε για φονιάδες όπως ο Περίανδρος.Και άλλοι πολλοί.Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι ρατσιστικό απέναντι στους μετανάστες.Νομιμοποιεί ελάχιστους να ψηφίσουν στις δημοτικές, για να νομιμοποιήσει και όλη την καταστολή που έρχεται απέναντι στους μετανάστες.Εγώ πάντως νομίζω πως μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας γνωρίζει από μετανάστευση και πιστεύει πως ''πατρίδα μας όλη η γη'' και για αυτό θέλω να ελπίζω ότι δεν θα τους περάσει.Στα μήντια έχουμε πήξει από κυβερνητικά παπαγαλάκια να χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο.Τι πρόσφεραν οι εν λόγω μπούρδες παραπάνω;Λίγο γέλιο ίσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανωνυμε μαλλον θα εισαι ασχετος και ανιστοριτος. και ο χιτλερ μεσω εκλογων βγηκε, τι σημαινει αυτο. οτι εχει να κανει με εκλογες ειναι εξ ορισμου σωστο??αν τωρα ειναι φασιστες η χ.α. και ο στοκος μια βολτα απο τις σελιδες τους θα σε πεισει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Antim, μάλλον θα εννοείς ‘Ανιστόρητος’ (και όχι ανιστοριτος) :-)...θεωρώ πως έχεις άδικο.. Εσύ πάντως είσαι σίγουρα Ανορθόγραφος :-) δεν τρέχει και τίποτα βέβαια..

    Γνωρίζω ότι βγήκε ο Χίτλερ με εκλογές.. άρα να καταργήσουμε τη δημοκρατία ?? να αποφεύγουμε τις συλλογικές αποφάσεις ?? Να φιμώσουμε οποίον έχει αντίθετη άποψη με το νομοσχέδιο??

    To να βάζεις ταμπέλες και να μη κρίνεις τα λεγόμενα κάποιου τι είναι?? Αυτή ακριβώς η λογική είναι φασιστική..:-)..και για αυτό σχολίασα το κείμενο σου.

    τη συγκεκριμένη παρέμβαση των νεαρών δεν θα την έλεγα φασιστική.. και αυτή εγώ κρίνω.. Δεν είδα μαχαίρια στο στούντιο ούτε χτύπησαν κανένα. Ζητάνε να τους ακούσουμε.. Αν εσύ ξέρεις κάποιον από αυτούς να έχει παρανομήσει/βγαλει μαχαίρι κ.τ.λ. κάνε μήνυση.

    -->Φασιστικό είναι το κράτος που δεν θέλει να ακούσει τη γνώμη των πολιτών.
    -->Φασιστικά είναι τα κρατικά/ιδιωτικά ΜΜΕ τα οποία είτε δεν παρουσιάζουν την άλλη άποψη είτε βάζουν ταμπέλες για άκρα και φασισμό....

    Εδώ και ο πρόεδρος των μεταναστών είναι αντίθετος με το νομοσχέδιο και μόλις το ανακοίνωσε άρχισαν να τον κράζουν !!!.. ρε λέτε να είναι και αυτός άκρο-δεξιός φασίστας &μέλος ΧΑ ?
    video link

    Βαγγέλης ο anti-fasistas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτο που λεω ειναι ξεκαθαρο. αντιφασιστικη δραση και ταξικη συνειδηση.
    το αν μια δραση ειναι φασιστικη η οχι δεν εχει να κανει με το αν χρησιμοποιειται βια η οχι, αλλα με τα υποκειμενα που τη φερνουν εις περας και το λογο που αυτα βγαζουν.
    και φυσικα δεν ειπα οτι οσοι ειναι εναντια στο νομοσχεδιο ειναι φασιστες. αν διαβαζες την ανακοινωση των αντιφασιστων απο την πρυτανεια θα εβλεπες οτι και αυτοι διαφωνουσαν με το νομοσχεδιο, χαρακτηριζοντας ως ρατσιστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή