Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ) ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

Η ιστορία εχει δείξει διαχρονικά ποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη των πραξεων του, ποιος δεν κρύβεται και παραδέχεται ακομα και τα λάθη του. Από το κάψιμο του γερμανικού κοινοβουλίου από τον Χίτλερ για το οποιο κατηγορησε τους κουμουνιστες, τις βόμβες στην piazza Fontana στην Ιταλία οπου ακροδεξιοί θελοντας να στρεψουν προς τον συντηρητισμό την ιταλική κοινωνία εκαναν τυφλα χτυπήματα, μεχρι τα χτυπήματα ακροδεξιών στην Ελλάδα (πχ σε κινηματογραφους που προεβαλαν ταινιες «σοβιετικού περιεχομενου» οπου τραυματίζονταν αθωοι θεατες, τα μαχαιρώματα μεταναστών και αριστερών) οι ακροδεξιοί δεν ειχαν το θαρρος να αναλάβουν την ευθυνη των χτυπημάτων τους αντιλαμβανόμενοι ότι θα στρεψουν ετσι την κοινωνία ακομα περισσοτερο εναντιων τους.

Από την άλλη υπάρχουν παραδείγματα αριστερων οργανώσεων στην Ελλάδα και όχι μονο οι οποιες παντα αναλάμβαναν την ευθυνη για τα τα χτυπήματα τους ακομα και αν αυτά δεν εφερναν εις περας τον αρχικό στόχο πράγμα το οποιο θα δημιουργούσε αρνητικο κλιμα προς τη συγκεκριμένη οργανωση. Όταν η 17ν ειχε σκοτώσει αθελα της τον Αξαρλιαν ειχε αναλάβει την ευθυνη της πράξης της, όταν οι «επαναστατικοι πυρηνες» σκότωσαν αθελα τους εργαζομένη στο ιντερκοντινενταλ (παρόλο που ειχε προηγηθει προειδοποιητικό τηλεφώνημα) είχαν αναλαβει την ευθυνη της πράξης τους με το αναλογο πολιτικο κόστος φυσικα.

Ως εκ τουτου είναι τουλάχιστον αστειο να κατηγορούν οι «αυτονομοι εθνικιστές» (γνωστοι μαχαιροβγαλτες που την είχαν πέσει σε συγκεντρωση αριστερων στην Πανόρμου, στις ταξεις τους είναι και ο γνωστός και σεσημασμένος μαχαιροβγάλτης Παπαγεωργιου) τους αριστερούς και τους αντιεξουσιστες ως δειλούς λέγοντας «Η δειλία του δήθεν "αντιεξουσιαστικού" χώρου είναι γνωστή. Απλά επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά». Αναφέρουν επίσης ότι «Ο Τριανταφυλλόπουλος εφηύρε την οργάνωση «Επαναστατικό Εθνικοσοσιαλιστικό Μέτωπο» και μάλιστα έγραψε και μία ψεύτικη γελοία προκήρυξη με την οποία δήθεν την βόμβα που δολοφόνησε ΤΥΧΑΙΑ τον 15χρονο Αφγανό την αναλαμβάνουν εθνικοσοσιαλιστές...» και χαρακτηριζουν τους αντιεξουσιαστες και τους δημοσιογραφους ως ……. ομοιδατες (!!!!!!)

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου