Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο «Πυρηνάρχης» της «Χρυσής αυγής» Δράμας για ληστείες κατά αλλοδαπών


Η αστυνομία συνέλαβε τον «Πυρηνάρχη» της Χρυσής αυγής Δράμας, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούσε ληστείες και ξυλοδαρμούς κατά αλλοδαπών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν πολλές καταγγελίες για την δράση του συγκεκριμένου ατόμου κατά κύριο λόγο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Παναγιώτης Μπαντέμης είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να οργανώσει την "Χρυσή Αυγή" στη Δράμα στρατολογώντας ανηλίκους ακόμα και μέσα από το ίδρυμα (ορφανοτροφείο) της περιοχής. Η κοινωνική κατακραυγή και οι επιθέσεις που δέχθηκε από κατοίκους της Δράμας ανέτρεψαν το σχέδιο του και τον ανάγκασαν να μετακομίσει σε άλλη πόλη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δραστηριοποιούνταν έντονα στην περιοχή της Αθήνας πραγματοποιώντας ληστείες που περιλάμβαναν βίαιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών, μαζί με άλλους «συναγωνιστές» του.

Τις τελευταίες μέρες συνελήφθη, ενώ η χρυσή αυγή προσπαθεί να αποσιωπήσει το γεγονός.





Η επιβεβαίωση έρχεται λίγη ώρα μετά από αυτή τη δημοσίευση στο OmniaTV:



απο εδω

και σχολιο σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο από εδώ

Το ιντερνετ είναι τελικά κλειδί για πολλά.Λοιπόν ο εν λόγω "κύριος" στο μικρό χωριό μας που λέγεται Δράμα δεν είναι μόνο ο δράστης ληστειών σε βάρος αλλοδαπών αλλά και ένας πολύ ατακτούλης τυπάκος που δρα σε περίεργα σημεία υποκρινόμενος τον "έτσι" για να ληστέψει και να χτυπήσει τους "έτσι".Το περασμένο Σεπτέμβρη άρπαξε της χρονιάς του από διερχόμενους όταν αντιλήφτηκαν ότι προσπαθούσε να τη πέσει σε ένα πιτσιρικά δραμινό με περίεργες διαθέσεις αλλά φαίνεται ότι δε κατάλαβε τίποτα από τις μάπες που έφαγε. Το περιστατικό έγινε γνωστό στη Δράμα αλλά δε δόθηκε συνέχεια από την οικογένεια του παιδιού. Και δεν έγινε γιατί την έπεσε διακριτικά και στο παρακαλετό αξιωματικός του τμήματος ασφάλειας για να πάει αβαβά.Κάποιοι μαθητές του που μένουν απέξω (προς το παρόν βέβαια γιατί έρχεται και γη σειρούλα τους) να προσέχουν πολύ γιατί είναι γνωστοί και με ονόματα και με φωτογραφίες. Και ο αρχηγούλης Νίκος Μιχαλολιάκος να προσέχει γιατί και ο καντέμης Μπαντέμης και τα υπόλοιπα τσογλανάκια τους στη Δράμα θα τους προκύψουνε δράμα το καρπούζι. Υπάρχουν ράματα χοντρά εδώ. Και μετά να μη κλαίει η χρυσή αυγή που αντιμετωπίζεται σαν εγκληματική οργάνωση και όχι "κόμμα" όπως θέλει ο Νικολάκης της. Οι χρυσαυγίτες και εδώ στη Δράμα είναι κοινωνικά κατακάθια του υποκόσμου και αυτό αποδείχνεται καθημερινά και στη Δράμα και παντού.

4 σχόλια:

  1. pleon palio anarxes 8a sas gamisoume ke liga loia gia ton mpantemi ton arxigomas . ke oudepote tou tin pesan i apliti giati imoun eki ego . defteron i xrysi aygi esbse .... tora prose3te kala tin eyhinikososialistiki staria giati 8a sas gamisis tis manes ke den sinelifthi pote o mpantemis gia listia ala gia enoplo agona zito to ethonos zito e.s.s zito o arxigosmas o mpantemis tora ine genikos gramateas - arxigos ke oxi pirinarxis tou pleon astikou komatos x.a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα μαθε να γραφεις πρωτα ελληνικα και μετα παιξε το και εθνικιστης παρακρατικε μπετοβλακα

      Διαγραφή
  2. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΡΜΕΦΥΤΑ, ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΩΣ ΜΕΓΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΚΑΛΙΑΣ!
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΠΟΠΟΙΪΩΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΗΡΩΑΣ!
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΞΕΛΛΙΚΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ SS ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ;
    ΤΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΜΕ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή