Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΚΛΑΨΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ


Μετά απο δυο χρόνια μνημονίου οι χρυσαύγουλοι είχαν την φαϊνή ιδέα να κάνουν συγκέντρωση ενάντια στο μνημόνιο (κάλιο αυγά παρά πουρέ). Καλούσαν στις 7 στο σύνταγμα και απο πιο νωρίς είχε μαζευτεί η "περιφρουρηση" τους (δηλαδη 12, όπως δείχνει και η φώτο, τσιρακια του Μιχαλολιάκου). Εν τέλη μαζεύτηκε ενας παρακμιακός θίασος 200-300 λοβοτομημένων σε μια σχεδόν άδεια λόγω του καιρού πλατεία. Όταν θέλησαν να κατέβουν στο δρόμο λόγω μάλλον του πολύ μικρού αριθμού τους τα ματ τους απώθησαν προς την πλατεία με αποτέλεσμα οι φασίστες (όχι αυτοί με τις στολές οι άλλοι) να σπρωχτούν και να φάνε μια φυσουνιά. Φυσικά οι ηρωικοί "έλληνες" άρχισαν το τρέξιμο και ο φυρερ τους έδωσε εντολή να διακοπεί η συγκέντρωση (αφού πήγε άπατη η συγκέντρωση τουλάχιστον θα έχουν θέμα για να κλαίγονται για τον επόμενο μήνα). Έτσι τώρα οι χρυσαυγίτες διαμαρτύρονται για καταστολή και αστυονομική αυθαρεσία (όταν συνεργάζονται με τους μπάτσους, η όταν τους προστάτευαν στην Νίκαια είναι καλά)!!! Δείτε εδώ, εδώ και εδώ βίντεο απο τη συγκέντρωση όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι με μια φυσουνιά οι γεναίοι "έλληνες" (αυτοί που σφάζουν 100 τούρκους στην καθισιά τους) και λίγο σπρώξιμο το βάζουν στα πόδια τρέχοντας. Δηλαδή αν η μια φυσουνιά είναι καταστολή αυτό ας πούμε τι είναι?

7 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.



    ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.... ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον εχεις προβλημα ορασης...
    να σου θυμησω ας πουμε τι εκαναν καποιοι στην νικαια την ωρα της συγκεντρωσης της χ.α. οταν εσεις απολαμβανατε τη θαλπορη απο την αγκαλια των ματ???

    http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2011/11/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΠΛΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΗΘΟΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ... ΠΟΙΑ ΘΑΛΠΩΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΓΓΑΛΙΑ ΡΕ ΑΣΤΕΙΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ?

    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΒΙΑ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ-ΗΡΩΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ? ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΔΡΟΥΣΑΝ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ?
    ΜΗΠΩΣ ΠΛΑΟΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ?

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποια βια ρε τουρκοφαγε. η μια φυσουνια ειναι βια ???αν η μια φυσουνια και το σπρωξιμο ειναι βια τοτε ο καυκας που πηγε να μεινει στον τοπο τι ειναι???τα δεκαδες δακρυγονα και τα χτυπηματα ακομα και με πυροσβεστηρα σε πορειες αναρχικων τι ειναι???καλα ποσο φλωροι ειστε εσεις οι εθνικιστες, μονο λογια. στο ιντερνετ σφαζεται 100 και στο δρομο τρεχαλα με μια φυσουνια και λιγο σπρωξιμο(τα ματ δε φορουσαν καν μασκες)

    οσο για το ποιος ειναι του κρατους παιδι απλα δες αυτα επειδη εισαι και βλημα...

    http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2011/11/blog-post_8012.html

    http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2011/12/blog-post_5280.html

    http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2011/12/blog-post_4003.html

    http://xrusiaugi.files.wordpress.com/2011/05/cebcceb9cf87ceb1cebbcebfcebbceb9ceb1cebacebfcf822.jpg?w=791&h=1024

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ..

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΠΑΜΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?

    ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΚΙΟΛΛΑΣ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ?


    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΦΑΙΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΙΞΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ,ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ,ΦΙΛΟΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ,ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ

    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ: Δέν υπάρχουν έλληνες κομμουνιστές."Οταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει νάναι "Ελληνας ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον) χαλαρωσε μη παθεις και κανενα εγκεφαλικο (αν και για να παθεις εγκεφαλικο πρεπει να εχει εγκεφαλο πραγμα αδυνατο για να εισαι φασιστας). στην τελικη πιες ξυδακι...

      2ον) δεν σου εστειλα κατι που εχω γραψει εγω.τα πιο πανω αναδημοσιευσεις ειναι, αλλα δε περιμενα απο καποιον λοβοτομημενο να το προσεξει. οπως και να εχει αυτα που εβαλα δειχνουν ξεκαθαρα ποιος ειναι ο παρακρατικος

      3ον) τη συγκεντρωση δε την διαλυσαν τα ματ, αλλα ο αρχηγος σας. η λογικη του ηταν απλη, αφου η συγκεντρωση πηγε απατη μιας που δε μαζεψε κοσμο, την εληξε με το προσχημα της "καταστολης(εδω γελανε) δηλαδη της μιας ολοκληρης φυσουνιας

      4ον) αυτο που λες οτι δεν εγινε απο μερους σας τπτ δεν ισχυει καθοτι φαινεται στο βιντεο να φευγει απο εσας ενα καπνογονο.

      5ον) πορειες αναρχικων και αριστερων αλλα και αλλων κοινωνικων κομματιων (εργατες φοιτητες κτλ) τα ματ εχουν χτυπησει πολυ πιο ασχημα με αφορμη οχι καπνογονο αλλα ακομα και πεταγμα μπουκαλιου νερου..

      6ον) εμεις ειναι λογικο να μην εχουμε εθνικα στεγανα καθοτι διεθνιστες. το αστειο ειναι που η χρυση αυγη δεν εχει και αυτη εθνικα και φυλετικα στεγανα (εχετε και αλβανους, και ο αρχηγος σας ειναι αμφιβολλου "προελευσεως") παροτι ειστε εθνικιστες..

      τελος οπως εγραψε ο μπρεχτ:
      "Γιατί, ρώτησε ο κος Κούνερ, έγινες εθνικιστής εκείνη τη στιγμή;
      Γιατί συνάντησα έναν εθνικιστή.
      Μα γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να εξολοθρεύσουμε τη βλακεία, διότι κάνει βλάκες αυτούς που τη συναντούν…¨"

      Διαγραφή
  6. http://www.antinews.gr/2012/01/15/143154/

    τους αγανακτημσνεους τι επεισοδιο εκαναν και τους την επεσαν και μαλιστα ειχαν και τραυματια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή