Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Κλούβια αυγά φιδιού σε τιμή ευκαιρίας.

undefinedΌχι τομάρια μου. Δεν είστε εσείς νεοναζί, ο Χίτλερ είναι χρυσαυγίτης. Μπαμπουίνοι μου. Δεν πειράζει που πήγε στο διάολο ο Αδόλφος, έχετε τον Μιχαλολιάκο.

Πέρα από την πλάκα, δεν έχουν μόνο αυτόν. Οι ναζίδες είναι και στα κανάλια και σε μεγάλα γραφεία. Ο ναζισμός και ο καπιταλισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος.

Λένε πάλι οι δημοσκόποι. Τα χρυσά αυγά πήραν ποσοστό στους ανέργους. Ναι, και το ΠΑΣΟΚ ήταν δεύτερο. Φίλος που δουλεύει σε εταιρία δημοσκοπήσεων μου είπε: Μην πιστεύεις το Σατανά και τις δημοσκοπήσεις. Πέρα από το ότι θεωρώ πιο αξιόπιστο τον Μινχάουζεν, υπάρχει και το αποτέλεσμα των εκλογών. Το φασιστικό λαγός έχασε γύρω στις 200.000 ψήφους. Η μισή χρυσή αυγή δηλαδή.

Υπάρχουν δυο «μύθοι» που πρέπει να καταπολεμηθούν: Ο πρώτος. Η χρυσή αυγή τάχα «χτυπάει» τους πολιτικούς. Ξεκίνησε με την αβάντα που έκανε ο Ευθυμίου. Συνεχίζεται με άλλες αβάντες.

Μπουτάρη, οι ναζί πρέπει να πάνε φυλακή, γιατί είναι εγκληματίες. Μέσα σ αυτούς όμως είσαι και εσύ, που απαγόρευες συγκεντρώσεις πολιτικών κομμάτων (ΚΚΕ) και προσωπικοτήτων (Θεοδωράκης). Η συμπεριφορά σου στους εργαζόμενους του δήμου είναι επίσης απαράδεκτη και ναζιστική. Τα επικοινωνιακά κολπάκια δεν πιάνουν. Συμφωνώ με την καταδίκη των καθαρμάτων, αλλά άργησες. Η συμμορία ήταν από πριν έτσι, δεν έγινε τώρα.

Τράγκα είσαι μεγάλη λέρα. Έβγαλες συνέντευξη το Μιχαλολιάκο. Τον στρίμωξες λες. Αλήθεια; Αφού έλεγε τις βλακείες του κάνα μισάωρο, του έκανες ερωτήσεις που η κεντρική ιδέα ήταν: θα κάνετε σαπούνι τους μετανάστες; Τράγκα, αν ρωτούσες τα SS στο Άουσβιτς, αν σκότωναν Εβραίους, όχι θα σου έλεγαν.

Ξέρω που το πάς: Να διαφημίσεις το φίδι και στο τέλος να πεις: «Ε, δεν είναι δολοφόνος. Είναι καλός ναζί, δεν δαγκώνει». Οι χρυσαλήτες δεν θα αντέξουν μόνοι τους. Θα δείξουν τι είναι αργά η γρήγορα. Κι ο κόσμος θα αηδιάσει. Θα προστατέψουν το σύστημα και θα εισβάλουν σιγά, σιγά, σαν αρρώστια, ξανά μέσα σε κάποιο κόμμα. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να «πλυθούν» επικοινωνιακά. Όπως με το λαγός.

Προς το παρόν κάνουν το μόνο που μπορούν. Θόρυβο για να προσελκύσουν τους αγανακτισμένους. Ο Τζίμης Πανούσης, είπε την καλύτερη ανάλυση γι αυτούς (Δούρειος Ήχος 9/5/2012): «… να τους στείλει 21 τραμπούκους χρυσαυγίτες που θα κάνουν τη βουλή μπάχαλο…». Ο θυμός είναι απρόβλεπτος. Ο κόσμος γενικά τους θεωρεί αντίθετους με τους πολιτικούς. Αγνοεί ότι θα είναι η σωματοφυλακή των κηφήνων.

Ο δεύτερος μύθος, ότι προστατεύουν και βοηθούν από τους «κακούς» μετανάστες. Μύθος που καλλιέργησαν οι ίδιοι. Έδειξαν στους ξένους δημοσιογράφους, από τη μια τη μούφα επίθεση στον Ευθυμίου και από την άλλη ότι βοηθούν τις γιαγιάδες. Σωωώπα!

Αυτά τα ρεπορτάζ μου θυμίζουν λιγάκι εκείνη τη χρυσαλήτισσα που φοβόνταν να κυκλοφορήσει από τους μετανάστες μπροστά στα κανάλια, και μόλις έφυγαν οι κάμερες έκανε απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός μετανάστη. Ε, από φόβο το έκανε…

Αυτοί είναι εγκληματίες. Και η Αριστερά πρέπει να τους ξεφωνίσει ως τέτοιους. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για σωρεία αδικημάτων. Να θυμίσω κάτι συμβόλαια θανάτων, κάτι καταδίκες κάτι απόπειρες δολοφονίας και άπειρα άλλα παραδείγματα. Για να μην πω για τις πάμπολλες επιθέσεις σε συντρόφους και μετανάστες, ή για το ποιούς θαυμάζουν και τι έκαναν οι ναζί στο ΒΠΠ.

Και για να είμαστε δίκαιοι: Στο Δίστομο μέσα, πήραν 44 ψήφους. Οι δήμοι έχουν ενωθεί, μην το ξεχνάμε. Το ίδιο στα Καλάβρυτα και αλλού που έγιναν σφαγές. Θα μου πεις, δεν έπρεπε να πάρουν καμία πουθενά, εντάξει συμφωνώ απόλυτα. Αλλά να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Άλλωστε, ένας κάτοικος του Διστόμου είπε τη σωστή κουβέντα. «Τα δύο μεγάλα κόμματα, αυτά τους βγάλανε».

Πρέπει να αποσυνδεθεί ο μετανάστης, το θύμα, από την εγκληματικότητα. Όσο υπάρχει φόβος υπάρχει φασισμός και αντίστροφα, όσο υπάρχει φασισμός, θα υπάρχει φόβος. Για να δείτε τι ζώα είναι και πόσο έχουν ξεφύγει, μπαμπουίνοι με στολές, προσήγαγαν Ινδό καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, επειδή τον θεώρησαν μετανάστη! Μην κάνετε ηλιοθεραπεία, θα καταλήξετε στον Ινδό ποταμό. Τι να πεις…

Οι μπάτσοι κάνουν τη μεγάλη αβάντα. Καλεί ο κόσμος για διάρρηξη και κάνουν την πάπια. Έρχονται μετά τα λυκόσκυλα με τις στολές και η συνέχεια γνωστή. Να πιάσουν κάνα άμοιρο Αφγανό ή Πακιστανό, που δεν έχει σχέση με την υπόθεση, να τον δείρουν, για να αισθανθεί ο πολίτης ασφαλής. Αχ, αυτή η ασφάλεια. Μ έχει γεμίσει ανασφάλειες…

Η εγκληματικότητα έχει σχέση με την κοινωνική αδικία, τη φτώχεια, την παιδεία και πολλά άλλα που συνδέονται με το σύστημα. Είναι τεράστιο θέμα. Χειρότεροι εγκληματίες είναι οι πολιτικοί. Κλείστε τους μέσα, για να έχει και ο Άκης παρέα.

Τα αυγά είναι η κορφή του παγόβουνου. Σα μπαμπουίνοι με λύσσα, είναι επικίνδυνοι. Αλλά αυτοί δεν λεν σωστά μια λέξη. Τα μυαλά είναι αλλού. Και κινούν νήματα μέσα από τράπεζες, κανάλια και γραφεία.

Μια συμβουλή από ένα απλό άνεργο στους νέους βουλευτές. Μην πλησιάζετε πολύ τους μεγάλους δημοσιογράφους. Μη σας ξεγελάνε, που έβγαλαν τα πράσινα και έβαλαν τα ροζ (αλήθεια, είδατε τη "ντίβα" κρατικού καναλιού;). Από μέσα φοράνε την τρύπια κιλότα με τη μισητή σβάστικα. Ναζί που δείχνουν τις μασέλες είναι. Δε χαμογελάν, να σας δαγκώσουν θέλουν. Προσέξτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου