Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Συμπλοκη με χρυσαυγιτες σε μοιρασμα στα χανια

undefined
Image scaled down

Σήμερα πέμπτη στις 12 η ώρα, μοιράστηκε από 6 συντρόφους και συντρόφισσες φυλλάδιο στα κτελ των χανίων με τις φωτογραφίες των υποψήφιων της χρυσης αυγής. Προσπαθήσαμε να δείξουμε στο κόσμο το πραγματικό τους πρόσωπο μέσα από το φυλλάδιο που επισυνάπτουμε παρακάτω.

Μετά από μισή περίπου ώρα εμφανίστηκαν οι ίδιοι μαζί με άλλους 3 και επιτέθηκαν σε σύντροφο από πίσω, ενώ παράλληλα τραβούσαν φωτογραφίες. Αμέσως αντεπιτεθήκαμε κι εμείς και στα κτελ των χανίων για 2 περίπου λεπτά πλακωνόμασταν με μπουνιές κλωτσιές και οι μεν και οι δε, μέχρι που τράπηκαν σε φυγή οι φασίστες. Στη συμπλοκή έλαβαν μέρος από τη μεριά τους μόνο οι υποψήφιοι της χρυσής αυγής και όχι οι υπόλοιποι φίλοι τους. Ο υπόλοιπος κόσμος δεν αντέδρασε σε αυτό που έβλεπε ούτε καν με φωνές, με εξαίρεση έναν γάλλο αντιφασίστα που νωρίτερα ενημερώθηκε για το τι κάνουμε και ποιοι είμαστε.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν σύντροφοι στα κτελ που ενημερώθηκαν, ενώ το μοίρασμά μας συνεχίστηκε κανονικά.Πολύς κόσμος που παρακολούθησε τη συμπλοκή, μετά το αρχικό του σοκ, μας προσέγγισε με θετικό τρόπο και αρνητικά σχόλια για τους χρυσαυγίτες.

Τα παραπάνω γράφονται με απόλυτη ακρίβεια, από εμάς που είμασταν στο συγκεκριμμένο μοίρασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου