Τρίτη 22 Μαΐου 2012

H Χρυσή Αυγή καβάλησε τα ABRAMS και πάει να πάρει την Αγιά Σοφιά ...

ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι η γελοιότητα και ο κίνδυνος συνυπάρχουν. Για την Ναζιστική Χρυσή Αυγή τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αφού τα μεγάλα κεφάλια της εγκληματικής οργάνωσης όχι μόνο διαβάζουν τα μιλιταριστικά περιοδικά και τις προβλέψεις του Γέροντα Παϊσιου, αλλά τα πιστεύουν κι’ όλας. Δεν φτάνει ότι τα πιστεύουν, αλλά φαντασιώνονται, ότι καβαλώντας τα αμερικανικά σαπάκια ABRAMS, που τους εξασφάλισε ο αγαπημένος τους στρατοκράτης και υπερασπιστής τους στα Ναυτοδικεία, σημερινός ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος, θα υλοποιήσουν τις προβλέψεις ενός μοναχού.
Σύμφωνα με τον Στόχο «ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ»!!!

Τελικά, είναι πολύ δύσκολο να καταλήξεις στο τι είναι ο μεγαλύτερος παραλογισμός από όλα αυτά: το τι πιστεύουν, το γιατί το πιστεύουν, ή τελικά στο πως διαπαιδαγωγούν νέα παιδιά να μισούν και να εχθρεύονται τους γειτονικούς λαούς, μολύνοντας την καρδιά και το πνεύμα τους με εμετικά ιδεώδη, που κόστισαν και κοστίζουν στην ανθρωπότητα με ποτάμια προσφυγιάς και αμέτρητους νεκρούς, που η φασιστική-ναζιστική μανία προσέβαλε βάναυσα. Θέλει επομένως η Χρυσή Αυγή αλλαγή των συνόρων, μελετά επεκτατικούς πολέμους και αναζητά τους όρους ανασύστασης της Ανατολής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, του Βυζαντίου. Και για να τα κάνει όλα αυτά περιμένει τα αμερικανικά ABRAMS:http://img1.blogblog.com/img/icon18_wrench_allbkg.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΤΑ 400 Μ1Α1 ΑΒΡΑΜS ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...!!! 20/5/12

«ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ... Λύση στο δήθεν «πρόβλημα» μεταφοράς στην Ελλάδα των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams βρέθηκε άμεσα με την έλευση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του πρωτεργάτη της δωρεάν προμήθειας των αρμάτων, πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος έδωσε την απαραίτητη κινητικότητα στο πρόγραμμα μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα. Πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι «ως διά μαγείας» βρέθηκαν σε κάποιον κωδικό τα περίπου 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να μεταφερθούν τα άρματα στην Ελλάδα.

Είναι πραγματικά αστείο βέβαια σε μια δωρεά της οποίας η αξίας έστω και ως μεταχειρισμένο υλικό ξεπερνά το 1 δισ. δολ., να μπλοκάρει για 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να μεταφερθούν τα άρματα από τα σημεία που είναι τώρα αποθηκευμένα στο λιμάνια και από εκεί στην Ελλάδα. Ειδικά όταν βρέθηκαν 436 εκατ. ευρώ για να πληρωθεί ένα ομόλογο "πειρατικού" fund των νησιών Kayman, η μη πληρωμή του οποίου δεν θα είχε καμία ουσιαστική επίπτωση στην χώρα που έχει πτωχεύσει τεχνικά από τις 12 Μαρτίου, είναι τραγικό να συζητάμε για 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να γίνει αποδεκτή μιας τέτοια κολοσσιαία δωρεά.

Τα ανέκδοτα της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας περί «προσπάθειας δωρεάς από τους εφοπλιστές των μεταφορικών» ήταν καλά για τα αυτιά ορισμένων που είναι άσχετοι περί της διαδικασίας μεταφοράς, αλλά όχι για όσους γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης μεταφοράς. Το σημαντικότερο μέρος του κόστους έχει να κάνει με την μεταφορά με τρένα και ειδικούς αρματοφορείς από το εσωτερικό των ΗΠΑ μέχρι τα λιμάνια, όπου θα φορτωθούν στα πλοία και θα μεταφερθούν στην Ελλάδα. Ένα κόστος το οποίο φυσικά δεν εμπλέκονται πουθενά οι Έλληνες εφοπλιστές. Αλλά ούτε και οι τελευταίοι έδειξαν καμία προθυμία να μεταφέρουν τα άρματα, ίσως απλά γιατί χρειάζονται ειδικά πλοία για την μεταφορά τους και οι πλέον εύποροι εφοπλιστές δεν διαθέτουν τέτοια πλοία, αλλά και οι μεταφορικές εταιρείες που είναι πιστοποιημένες για κάτι τέτοιο είναι πολύ λίγες και πολύ συγκεκριμένες.

Εν πάση περιπτώσει ο νέος υπουργός φιλοδοξεί μέχρι τις 17 Ιουνίου να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και τα άρματα να φορτωθούν μέσα στο καλοκαίρι για να σχηματίσουν μαζί με τα LEO2HEL/A4 τους πλέον ισχυρούς τεθωρακισμένους σχηματισμούς της Ευρώπης και τουλάχιστον στο μέτωπο του Έβρου να αποκτήσουν συντριπτική υπεροχή τουλάχιστον μέχρι την ένταξη σε υπηρεσία μεγάλου αριθμού του νέου τουρκικού άρματος Altay, προς το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας. Σε ότι αφορά τα νησιά, τα 400 Μ48Α5 ΜΟLF θα αντικατασταθούν από ισάριθμα LEO1A5 των οποίων την θέση τους ηπειρωτικούς τεθωρακισμένους σχηματισμούς θα την καταλάβουν τα Μ1Α1. Με το ίδιο συμβόλαιο μεταφοράς θα έρθουν και τα περίπου 800 τεθωρακισμένα διαφόρων τύπων που έχουν επίσης διατεθεί δωρεάν από τα ΗΠΑ. Άπαντα έχουν ελεγχθεί από τις επιτροπές του Ε.Σ.. defencenet.gr»

Για την προμήθεια των συγκεκριμένων αρμάτων έχουμε γράψει αρκετές φορές. Σαπάκια, πεταμένα σε αλάνες, που οι ΗΠΑ φορτώνουν στον ελληνικό στρατό, με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το κόστος συντήρησης-εκπαίδευσης-προμήθειας πυρομαχικών, πολύ λιγότερα από 400 (330, τα υπόλοιπα έρχονται ως μεταχειρισμένα ανταλλακτικά), με τεράστιο κόστος καυσίμων, αλλά κυρίως βουτηγμένα στο απεμπλουτισμένο ουράνιο από τις επιχειρήσεις σε Κουβέιτ και Ιράκ, προκαλώντας τεράστιες ανησυχίες για την υγεία και την ζωή των πληρωμάτων.

Το τεράστιο όμως αυτό κόστος σε ανθρώπινες ζωές και το υπέρογκο οικονομικό κόστος είναι λεπτομέρειες για τα μιλιταριστικά έντυπα, την Χρυσή Αυγή, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Αν αφήσει κανείς στην άκρη την εθνικιστική και μιλιταριστική καφρίλα, εύκολα μπορεί να διακρίνει τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα των Ελλήνων εμπόρων και βιομήχανων όπλων, που περιμένουν τις εργολαβίες.

Εξάλλου, συχνά έχουμε αναφερθεί στην συνεργασία μιλιταριστικών εντύπων και της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής, εκτιμώντας ότι το πατρονάρισμα της και η προβολή της αποσκοπεί στην είσοδο της στη Βουλή, για να πιέσει για ακόμη μεγαλύτερες πολεμικές δαπάνες και για την λήψη αντιδραστικών μέτρων κατά της νεολαίας: απαιτώντας Στράτευση στα 18 και 18 μήνες στρατιωτική θητεία!

Όλη αυτή η συμμορία των βιομηχάνων, των εμπόρων όπλων, των εκδοτών και καναλαρχών, των ΝΑΖΙ Χρυσή Αυγή, των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Καμμένου, των Ε.Ε. και ΔΝΤ, αποδεικνύονται εχθροί του κόσμου της εργασίας. Πρέπει τώρα με τους αγώνες μας να διώξουμε την αβυσσαλέα ταξική-αντεργατική πολιτική τους, τα Μνημόνια και τις κυβερνήσεις τους.

Το θέμα δεν είναι να υπερασπίζεις την αγορά ή την αποδοχή των δόλιων προσφορών μεταχειρισμένων αμερικανικών όπλων, όπως κάνει η Χρυσή Αυγή πηγαίνοντας κόντρα στη Μέρκελ σαν τσιράκι των ΗΠΑ και των συνεργαζόμενων Ελλήνων εμπόρων-βιομήχανων όπλων, αλλά να αγωνίζεσαι ενάντια στους εξοπλισμούς, για την ειρήνη και την ευημερία των λαών.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. oσο αντιεφνικιστης γινεσαι τοσο μιαζεις με φασιστα κοκκινο ισος μα φασιστα
    εχει και ο κομουνισμος φασιστες μη το ξεχνας και σου μιλαει ενας αριστερος βλαχος αριστερος να σεβεσαι τον αλλον αν και αντίθετος και να τον προσελκεις με επιχιρηματα στην αριστερη ιδεολογια και όχι με ηβρεις και πολεμο δεν ειμαστε τοσοι πολλοι για να ζουμε χωρια και δεν δηκαιουμαστε να μιρασουμε κατι πλεον πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι γνωσεις σου σε ιστορια να φανταστω ειναι τοσο καλες οσο και η ορθρογραφια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή