Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Καρατζαφέρης στην αγκαλιά του αρχιερέα του ναζισμού στην Ελλάδα!

undefined

Πώς έφτασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, από το ρόλο του «Έλληνα Γκένσερ» -που φαινόταν να επιφυλάσσει στον εαυτό του- στην απόλυτη ακροδεξιά στροφή, με την τοποθέτηση του Κώστα Πλεύρη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας;
Και για να μη μιλάμε θεωρητικά, ας θυμηθούμε ποιος είναι ο Κώστας Πλεύρης.

Πριν από τη δικτατορία ειχε ιδρύσει τη φασιστική οργάνωση «4η Αυγούστου», στις τάξεις της οποίας βρέθηκαν πολλά μπουμπούκια της Ακροδεξιάς, μεταξύ των οποίων και ο σημερινός αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος!
Στα χρόνια της χούντας υπήρξε το δεξί χέρι του διαβόητου Ιωάννη Λαδά και το 1999 ίδρυσε την «Πρώτη Γραμμή» που, στη συνέχεια, απέκτησε ισχυρούς δεσμούς με το «Ελληνικό Μέτωπο» του Μάκη Βορίδη!

Πώς έφτασε, λοιπόν, ο Καρατζαφέρης να επιλέξει τον Κώστα Πλεύρη, για τον οποίο ο γιός του Θανάσης έλεγε ότι είναι εναντίον του Κοινοβουλευτισμού.

Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ είχε αποσταθεροποιηθεί πολιτικά ήδη από τις αρχές του 2012, όταν οι δημοσκοπήσεις κατέγραφαν ραγδαία φθορά του κόμματός του λόγω της συμμετοχής του στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Η συνέχεια είναι γνωστή. Άγαρμπη στροφή, έξοδος από την κυβέρνηση, διαγραφή Βορίδη -Άδωνι, έξοδος από τη Βουλή, αδιέξοδες συζητήσεις για συνεργασία με τη ΝΔ, μαζικές αποχωρήσεις βουλευτών -με πρώτο τον Θανάση Πλεύρη.

Ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος…

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου