Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Υπόθεση σοβαρή Χρυσή Αυγή μέρος 2ο – Ο Βαρδινογιάννης ξεπλένει τους νεοναζί δολοφόνους (φωτογραφίες)

Η υπόθεση σοβαρή Χρυσή Αυγή και ηθική και πολιτική νομιμοποίηση του ναζισμού είχε ξεκινήσει δύο χρόνια πριν τις εκλογές του 2012 με πρωτεργάτη τον υπόδικο Κομιστή και μόνιμο πια κάτοικο Ζυρίχης, Θέμο Αναστασιάδη.

Συνεχίστηκε μετά τις εκλογές μέσω διαφόρων λάιφστάιλ εκπομπών (βλέπε Ελεωνόρα Μελέτη, Θέμου Κομιστή Αναστασιάδη, Γιώργου Λιάγκα) και έφτασε στο αποκορύφωμά της λίγες μέρες πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από συγκροτημένο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, με τον δημοσιογράφο-φερέφωνο (και πρώην ανώτατο τραπεζικό στέλεχος) του εφοπλιστή και καναλάρχη Αλαφούζου, Μπάμπη Παπαδημητρίου. Ο κυρ-Μπάμπης στην θρυλική εκείνη ατάκα εξέφρασε την απορία του γιατί όχι μια συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με μια (σοβαρή) Χρυσή Αυγἠ;

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από καθοδηγούμενο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής χάλασε την σούπα που προετοιμάζονταν επί τρία χρόνια. Η συνταγή μπήκε στο ψυγείο για αρκετούς μήνες και εν όψει των αναπόφευκτων εθνικών εκλογών στις οποίες οι μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν πανωλεθρία της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά και ήττα με 10% διαφορά από τον Σύριζα, η συνταγή ξαναμαγειρεύεται. Το Σύστημα Καναλάρχες-Εφοπλιστές-Τραπεζίτες πρέπει πάση θυσία να διασωθεί και μόνη σανίδα σωτηρίας είναι τα λοβοτομημένα εκείνα μυαλά Ελλήνων ψηφοφόρων που θεωρούν τους νεοναζί κυβερνητική λύση.

Επιχείρηση ξέπλυμα και ηθική νομιμοποίηση των νεοναζί μαχαιροβγαλτών μέρος δεύτερο λοιπόν ώστε να χρησιμοποιηθούν ως κυβερνητικό μαξιλαράκι. Με εντολή Βαρδινογιάννη. Ξέρει από αυτά. Άλλωστε την οικονομική του αυτοκρατορία από ιδεολογικά ξαδερφάκια των νεοναζί την δημιούργησε κάποιες δεκαετίες πριν.

ΥΓ. Μιλήστε μας για φιλανθρωπίες κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη…
Θαυμάστε την πολιτική αντιμετώπιση (ξέπλυμα) του Star Channel (του Βαρδινογιάννη) της ορκωμοσίας νεοναζί στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.














ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου