Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΜΑΘΗΜΑ ΓΚΕΜΕΠΛΙΣΜΟΥ : ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ


Απέφυγε επιμελώς να απαντήσει η «χρυσή αυγή» σε όσα έγραφε η «συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς» στην προκήρυξη της για το χτύπημα στα γραφεία της . Χρησιμοποιώντας τακτικές όμοιες με αυτές του ιδεολογικού τους προγόνου γκεμπελς και όντας ανήμποροι να αρθρώσουν σοβαρό πολιτικό λόγο, να κάνουν κριτική και να απαντήσουν με στοιχεία και επιχειρήματα οι χρυσαυγιτες αρκέστηκαν στο χαρακτηρισμό των ατόμων που συμμετέχουν στη σ.π.τ.φ. (λες δηλαδή και ξέρουν ποιοι είναι), στην απαξίωση της προκήρυξης χωρίς κανένα απολυτος επιχείρημα.
Η σ.π.τ.φ. κατηγορεί το φυρερ της «χρυσής αυγής» Μιχαλολιακο ως ρουφιανο ο οποίος για να αποφύγει τη φυλάκιση του έπειτα από χτυπήματα που ειχε πραγματοποιήσει με αλλους φασίστες σε κινηματόγραφους που προέβαλαν ταινιες σοβιετικου περιεχομενου «επέλεξε να τα παζαρέψει με αντάλλαγμα μια ευνοϊκότερη μεταχείριση , όπως και έγινε (ρουφιανεύοντας και αυτός τον εθνικοσοσιαλιστή Α.Καλέντζη)» . Ετσι και με απαρχή αυτό το γεγονός ο Μιχαλολιακος γινεται πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών με μισθοδοσία (αλλωστε εχει βγει και στη δημοσιότητα εγγραφο που να το πιστοποιεί) και ρόλο την «οριοθέτηση των πιο ανεξέλεγκτων του ακροδεξιού χώρου και η χρησιμοποιήσή τους ανάλογα με τα συμφέροντα της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας.». Κάπως ετσι συμφωνα με το συγγραφέα της προκήρυξης ξεκίνησε η «χρυσή αυγη» δρωντας παρακρατικά. Παρακάτω στην προκήρυξη αναφέρεται ότι οσοι απειλουσαν την αρχηγική θεση του Μιχαλολιακου στην οργάνωση έχαναν την ανοχή της αστυνομιας και συλλαμβάνοντας και πως «Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής μην αρκούμενος από την οικονομική βοήθεια του κράτους απομυζεί και τους πνευματικά κακομοίρηδες που παραμένουν πιστοί του, διαχειριζόμενος ο ίδιος τα οικονομικά της οργάνωσης. Εισφορές μελών,έσοδα από μαγαζιά της Χρυσής Αυγής που προωθούν σημαίες,βιβλία,cd και μπρελόκ είναι υπό τον πλήρη έλεγχο του».
Παρακάτω γίνεται αναφορά και σε φασίστες οι οποίοι με την πρωτη αναποδιά δεν επιδεικνύουν το ανάλογο «αρχαιοελληνικό θάρρος» και ρουφιανευουν συναγωνιστές τους η αρνούνται τα πιστεύω τους, σα χαρακτηριστικά παραδείγματα αναφέρονται το παράδειγμα του χρυσαυγιτη που συμμετείχε στην επίθεση με μαχαίρι εναντιων ατομων σε στεκι στα Πετράλωνα ο οποιος ρουφιανεψε δικούς του και επισης το παράδειγμα του αρχιφασιστα Παναγιωταρου που συνεληφθει όταν έκαιγε μια τούρκικη σημαία και το αρνηθηκε καταδικάζοντας παρόμοιες πράξεις.
Η προκήρυξη επισης αναφερεται και στους «αυτόνομους εθνικιστες» οι οποιοι όπως αναφεται προσπαθούν να αντιγράψουν αντιστοιχες δοκιμασμένες προσπάθειες που υπαρχουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης και οι οποιες έχουν υιοθετήσει φρασεολογία ακομα και συνθηματα αναρχικών. Για τον μαχαιροβγάλτη φασιστα Δ. Παπαγεωργιου αναφέρεται ότι «είναι πολύ μακρυά από την έννοια του αγνού εθνικιστή. Ως γνωστόν είναι δημοσιογράφος (!) στην φυλλάδα του Μιχαλόπουλου, γνωστό για γελοία υπόθεση εκβιασμού επιχειρηματιών με τη χρησιμοποίηση της απειλή της 17Ν, και στη φυλλάδα του Ζαφειρόπουλου απογοητευμένου πρώην κεφαλιού της Χρυσής Αυγής που δεν αφέθηκε να ανελιχθεί όσο επιθυμούσε στην ιεραρχία της . Επίσης μετά τη σύλληψη του Παπαγεωργίου βγήκαν στην επιφάνεια και οι πολύ καλές σχέσεις του με το γελοίο πολιτικό δημιούργημα που ακούει στο όνομα ΛΑ.ΟΣ . Έτσι ο Καρατζαφέρης έσπευσε να κάνει δηλώσεις συμπαράστασης αποσκοπώντας στα δικά του πολιτικά συμφέροντα και την επίτευξη νέων ισορροπιών στον εθνικιστικό χώρο. Ενα a.c.a.b. σύμβολο σε μια ιστοσελίδα και μια δήθεν ανάλογη αντίληψη, πώς ταιριάζουν με την δημοσίευση και την προβολή του γράμματος του φιλοαστυνομικού εκδότη του στόχου; . Οπότε αυτόνομοι από ποιούς και τι; Το ίδιο παραμύθι με άλλους πρωταγωνιστές».
Μετα από όλα αυτά η «χρυσή αυγη» μη μπορώντας να αντικρούσει αυτα που αναφέρονταν στην προκήρυξη απλώς αρκέστηκε σε χαρακτηρισμούς και ανόητα σχόλια. Επίσης από το κείμενο «απάντηση» της χ.α. δεν έλειπαν και τα ψέματα όπως το ότι «Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς κύκλωμα ανθρώπων που από τη μία ομιλεί για “ένοπλη πάλη και συντριβή των κατασταλτικών μηχανισμών” και που αμέσως μετά κλαψουρίζει, επικοινωνεί ανεπιφύλακτα με την κρατική ασφάλεια και παρακαλεί τους υπαλλήλους της αστικής δικαιοσύνης να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους ή και ακόμη καταθέτει σαν μάρτυρας κατηγορίας». Πραγμα το οποιο φυσικά καταρρέει από τα λεγόμενα της σ.π.τ.φ. και πιο συγκεκριμένα «Η επίθεση και η συντριβή των εθνικιστών δεν θα περάσει από καμία δικαστική αίθουσα. Δεν γίνεται να τίθεται ζήτημα όσον αφορά την νομιμότητα ή όχι των χρυσαυγιτών. Δεν μπορούμε να βάζουμε το κράτος διαιτητή στην κίνηση μας δίνοντας του το δικαίωμα να “τιμωρεί” τους εχθρούς μας. Δεν θεωρούμε σωστό να καταλήγουν υποθέσεις με φασίστες στα αστικά δικαστήρια,στα ίδια δικαστήρια που θέλουμε να καταστρέψουμε», πράγμα το οποιο μάλλον σημαίνει ότι ή οι χρυσαυγιτες δε διάβασαν την προκήρυξη ή ότι είναι αρκετά ηλίθιοι και δε κατάλαβαν τι εννοούσε ή ότι εσκεμμένα είπαν για ακομα μια φορά ψέματα (το συνηθίζουν άλλωστε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου