Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΜΙΛΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Τη χάρηκαν τα χρυσαυγουλα που κατάφεραν μια φορά να μαζευτούν πανω από χίλιοι σε μια πορεία (φέρνοντας άτομα από ολη την Ελλάδα ακόμα και από το εξωτερικό) και ακόμα για αυτό μιλανε. Σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουν και από ένα άρθρο που να αναφέρεται στη συγκεκριμένη πορεία. Μια φορά το χρόνο καταφέρνουν να φαίνονται πολύ και πλέον για να μην τους τύχει και καμία νίλα ,όπως στις 2 φλεβερη πριν από λιγα χρόνια όπου για να απωθήσουν τους αντιφασίστες συνεργάστηκαν με τα ματ, η πορεία τους ξεκινά από τη Ριγγηλης (την επομένη φορά για να είναι ακόμα πιο σίγουροι τους προτείνουμε να την κάνουν μέσα σε στρατόπεδο των ματ) και με καμία 30αρια διμοιρίες να τους προστατεύουν.

2 σχόλια:

  1. Λάθος φίλε μου.
    Σε αυτή την πορεία πήγαμε κι εμείς που δεν είμαστε Χρυσή Αυγή αλλά ψηφίσαμε Πασόκ όπως μια ζωή αυτό κάνουμε και άλλοι σύντροφοί μας. θέλεις και τα παρακάτω? Στην πορεία ήταν και άτομα από την περιοχή μας αριστεροί, ΚΚΕδες! Πολυκομματική ήταν η πορεία και για ποιο λόγο ρε φίλε, γιατί θα έπρεπε να συμμετέχουν μόνο ακροδεξιοί?
    Τα παιδιά αυτά τα σκοτώσανε Τούρκοι και αυτό αφορά όλους μας, όχι μόνο τους ακροδεξιούς. Η ίδια η πολιτεία αν είχε ούμπαλα έπρεπε να είχε διοργανώσει μια σεμνή τελετή. Για εμάς όλους χαθήκανε τα παιδιά αυτά. Σαν να ήταν σε πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε ξερω αν ηταν απο πολλα κομματα κοσμος αυτο που ξερω με σιγουρια ειναι οτι μονο ακροδεξιοι την καλουσαν.
    σκεψουν παντος να μην ηταν και απο αλλα κομματα οπως λες κοσμος ποσο πιο λιγοι θα ηταν στην πορεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή