Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ


Είναι γνωστό ότι η χρυσή αυγή είναι μια συμμορία που αποτελείται απο αποβράσματα.Mαφιόζοι, πράκτορες, μπάτσοι, μπράβοι κτλ συνθέτουν την παρακρατική οργάνωση του κυπατζή Μιχαλολιάκου. Μεταξύ αυτών υπάρχει όπως έχει γράψει και στο γράμμα του ο Περίανδρος ένα "Επιφανές στέλεχός της (εννοει της χρυσής αυγής), που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν" και "προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ".

Καλά νέα έρχονται λοιπόν για το συγκεκριμένο λαμπρό "συνέλληνα", απο τη μαμά Αμερική καθότι όπως γράφετε πανηγυρικά στη σελίδας των χρυσών αυγών έγινε συνέδριο στην Βαλτιμόρη με στόχο την επανακατασκευή "της σκέψης μας σχετικά με αυτό που τόσο ευγενικά ονομάζουν “Minor-Attracted Persons” (“Πρόσωπα που Ελκύονται από Μικρότερους”)" έτσι "Αν είχαν την δυνατότητα, το σεξ μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων δεν θα ήταν πλέον ταμπού και η παιδοφιλία δεν θα αναφερόταν πλέον, ως ψυχική ασθένεια από την Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία (APA)". Αντε "συνέλληνες" και στα δικά μας, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται...

Και για να μην ξεχνιόμαστε:
ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑ

2 σχόλια:

  1. Ο Περίανδρος προφυλακίστηκε με την κατηγορία της παιδεραστίας; Είσαι σίγουρος;

    Δε το έχω ξαναδιαβάσει πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο περιανδρος εχει γραψει στο γραμμα του οτι " "Επιφανές στέλεχός της (εννοει της χρυσής αυγής), που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή