Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πυρά Άδωνη κατά της αστυνομίας.


«Τα τελευταία σαράντα χρόνια έχουμε παραχαϊδέψει την αστυνομία και έχουμε δώσει πολιτική ασυλία να κάνει πράγματα που κάνουν οι εγκληματίες». Με αυτή και άλλες παρόμοιες φράσεις επιτέθηκε σήμερα κατά της αστυνομίας ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση ερώτησής του σχετικά με το κρέμασμα πανό στον Λυκαβηττό.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, διάνθισε την ερώτησή του με φράσεις οπως η παραπάνω, για να επαναλάβει αργότερα πως «η αστυνομία εγκληματεί και όποιος εγκληματεί είναι κακοποιός».

Παράλληλα έκανε λόγο ότι "Η αστυνομία με τις συγκεκριμένες εκτρωματικές πράξεις σπρώχνει την πατρίδα στα τάρταρα " και εξήγησε ότι αναφέρεται στο κρέμασμα πανό στο Λυκαβηττό, αλλα και στα συχνά περιστατικά αστυνομικής βίας εναντίον ελλήνων πολιτών και μεταναστών όπως και στις "μεμονωμένες" περιπτώσεις συνεργασίας με ομάδες ακροδεξιών, πράξεις που υποβαθμίζουν όπως είπε την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό καθως και την πιστοληπτική της ικανότητα.

4 σχόλια:

  1. οταν το κκε κρεμαει στην ακροπολη πανο ο μπουμπουκος βγαζει χολη τωρα που εκαναν παρομοιο πραγμα οι μπατσοι τσιμουδια. 2 μετρα και 2 σταθμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψευδής είδηση, το κείμενο αυτό ειπώθηκε από άλλον, όχι τον Γεωργιάδη. Απλά ο παρών blogger είναι για τον πούτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα αμα εσυ εισαι στοκος και δεν καταλαβες οτι ειναι τρολια δε φτιαω εγω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mia trolia arkei gia na deixthei poso kolotoumpas einai o mpoympoykos kai to komma toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή