Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΗΣ RASH ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ



και σχόλιο σχετικά με στοχοποιήσεις αντιφασιστών σε σελίδες στο ίντερνετ απο εδώ

αυτοί που τον στοχοποιήσανε στο webwar (παλιά το λέγανε battlefield.gr) όλες τις ρουφιανοδημοσιεύσεις και στοχοποιήσεις συντρόφων τις κάνει ο δημήτρης πλατής του σπύρου, γνωστός με τα ψευδώνυμα Φασιστοσταλίνας, Χαοτικός Αμοραλιστής, Dirty Lee, Biohazard κλπ (αυτός είναι διαχειριστής του φασιστοσάιτ). Ο τύπος είναι χαλαρά ο μεγαλύτερος ρουφιάνος του ελληνικού ίντερνετ, τσιράκι του Μιχαλολιάκου, στοχοποιεί όχι μόνο αναρχικούς, αλλά και φασίστες που φεύγουν από τη ΧΑ. Aν αναρωτιέστε από που παίρνει τις φωτογραφίες και τα στοιχεία, του τις δίνουν τα αφεντικά του στην ΚΥΠ. Εκεί μέσα (στο webwar) έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες συντρόφων από πορείες, που χρησιμοποιούνται σε δικογραφίες, στη ΓΑΔΑ κλπ. Έχει κινδυνεύσει πολύς κόσμος από τις ρουφιανιές του Δημητράκη. Πάρτε εδώ ένα δείγμα στοχοποίησης συντρόφων από το webwar




http://webwar


Το άτομο είναι ελεεινός προβοκάτορας και κάνει του κόσμου τις βρωμοδουλειές για λογαριασμό του Μιχαλολιάκου. Παλιά παρίστανε τον Αλβανό και είχε φτιάξει τη δήθεν αλβανική εξτρεμιστική οργάνωση "gate 32 hooliguns" και ανέβαζαν στο youtube βίντεο με "ανθελληνικό περιεχόμνο" (καψίματα ελληνικής σημαίας κτλ) για να προσελκύσουν τα πρόβατα τους ελληνάρες στον εθνικισμό και τη Χρυσή Αυγή. Εδώ είναι ένα παλιό άρθρο από το Jungle-Report, αναδημοσιευμένο στο Indymedia, που ξεσκεπάζει τη δράση του δήθεν "αλβανού gate 32".



http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=864617



Aυτόν (τον πλατή) τον ξεμπροστιάσανε άλλοι νεοναζί (ns-hellas, xawatch κλπ) και από τότε κρύβεται στη Ρόδο όπου μένει με το μπαμπά του το Σπύρο Πλατή που είναι διευθυντής της ΔΕΗ και μεγαλοκομματόσκυλο του ΜΠΑΤΣΟΚ. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τη ρουφιάνικη δράση του Δημητράκη και κάποια από τα στοιχεία του (τηλέφωνο σπιτιού, διεύθυνση σπιτιού, κινητό κλπ)






http://ellines-albanoi.


Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο υποκείμενο εκτός από ρουφιάνος φασίστας και προβοκάτορας είναι και μεγάλος ψυχανώμαλος, ανεβάζει βίντεο με βασανισμούς ζώων και λέει ότι τα βρίσκει "αστεία". Το ότι δεν τον πιάνουν οφείλεται αφενός στο μπαμπάκα του που έχει τα μεγάλα μέσα και αφετέρου στα κολλητηλίκια που έχει ο Δημητράκης με την ασφάλεια και το γεγονός ότι είναι αρχιτσιράκι του Μιχαλολιάκου (άρα το κράτος τον χρειάζεται).



Επειδή δε βάζει μυαλό, και επειδή πολλοί φάγανε ξύλο ή κινδυνέψανε να φάνε ακόμα και μαχαίρωμα εξαιτίας αυτού του πουστράκου, καλό θα ήταν να κινήσουμε γη και ουρανό για να τον κάνουμε να το βουλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου