Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Υποσυνείδητη ανθελληνική προπαγάνδα από γνωστή αλυσίδα super market

«Δουλειά δεν είχε ο διάολος...» όπως λέει και η γνωστή παροιμία. Κάποιοι υπερευαίσθητοι πατριώτες θίχτηκαν από μια διαφήμιση που έβγαλε η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος σχετικά με ελληνικά προϊόντα, επειδή στο πλάνο του χάρτη της Ελλάδας δε φαίνεται καλά η Θράκη και το μισό Αιγαίο, καθώς και επειδή το χέρι της κοπέλας που κρατάει τον χάρτη... καλύπτει την Κρήτη! Τύφλα να 'χει ο Λιακόπουλος!



Το τραγικό είναι πως το συγκεκριμένο video έχει σχεδόν 250.000 προβολές, και δυστυχώς δεν είναι όλες από άτομα που θέλουν να γελάσουν. Χαρακτηριστικά είναι κάποια από τα σχόλια που έχουν αφήσει χρήστες οι οποίοι προφανώς συμμερίζονται τος εδαφικές ανησυχίες του δημιουργού του video:

•Εχουν γινει πολυ της μοδας τα υποσυνειδητα μηνυματα.
•ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ,ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΞΥΠΝΑ,ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ,ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ....
•ΚΑΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ... (απάντηση προς χρήστη που υποστηρίζει πως όλα αυτά είναι βλακείες)
•Aparadexto to video.Ntropi tous etairies pou psaxnoun katanalotes na dexontai na diafimisoun tetoia aisxh. Ennoeitai pos den prokeitai na patiso ston basilopoulo POTE!!!!!!
Την καλύτερη απάντηση πάντως, τους την έδωσε κάποιος χρήστης ο οποίος έγραψε: «στο 0:26 κάτω από το αυτοκόλλητο υπάρχει τουρκικό σκαφός που ψάχνει φυσικό αέριο...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ;;;;;;;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!! μήμπος είσαι και εσύ μέσα στο κόλπο;»


ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου