Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ!!ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!

Λάβαμε ενα μειλ με μαρτυρία για την δράση της χ.α για ευνοήτους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το όνομα του αποστολέα που μας περιγράφει τα εξης:

''Σημερα ειδα ραμματα στο κεφαλι ενος γνωστου μου ρωσσοποντιου και τον ρωτησα τι του συνεβη.η απαντηση ηταν απιστευτη... συμμετειχε σε ενα ντου της χα σε ενα σπιτι οπου διεμεναν πακιστανοι υπηκοοι στον ασπροπυργο και κυριολεκτικα τους θερισαν!

το'παιξα ανηξερος-σχεδον γοητευμενος- και αρχισα να τον ρωταω τι γινεται εκει

Οποιος λοιπον συμμετεχει ενεργα σε τετοιες επιχειρησεις εχει πρωτ'απ'ολα δωρεαν ρουχισμο(μπλουζακια-παντελονια-αρβυλες) της χα αλλα και εξοπλισμο (στιλετα-ροπαλα ακομα και πιστολια).επισης εχουν εκπτωση 40% σε συγκεκριμενα σουπερ μαρκετ και 65% εκπτωση σε πρατηρια της nike και της addidas!!!

φυσικα δεν τελειωνει εδω...οποιος συμμετεχει σε επιχειρησεις μετα τις 10 το βραδυ (οι οποιες μου αφησε να εννοηθει οτι ειναι δολοφονικες απο τους σκληρους πυρηνες) λαμβανει ενα bonus το μηνα περι τα 500 ευρω!!!

οι επιθεσεις ειναι πολυ καλα οργανωμενες με τσιλιαδορους και σε συννενοηση με τις αστυνομικες αρχες!!!στις επιχειρησεις αυτες η πλειοψηφια που λαμβανει μερος ειναι αλλοδαποι μεταναστες(ρωσσοι-αλβανοι κ.α.) και οι ''ελληνες'' που συμμετεχουν κανουν χρηση κοκαινης η οποια κι αυτη ειναι δωρεαν φυσικα...

''ελα να δεις πως ειναι..περναμε πολυ ωραια...'' μου ειπε...πισω απ'αυτη τη μαστιγα που ονομαζεται χα υπαρχουν οπως διαφαινεται ευποροι μεγαλοκαταστηματαρχες και μεγαλοκαρχαριες οι οποιοι πριμοδοτουν την οργανωση αυτη με σκοπο αλλου ειδους οφελη ενω οι θεσμοι και οι νομοι του κρατους δεν ισχυουν γι'αυτους αφου η αστυνομια τους προστατευει πολυ καλα!!!μεταναστες για λιγα χρηματα χτυπουν και σκοτωνουν μεταναστες...κραμερ εναντιον κραμερ και η τρελα αυτη που θα καταληξει?

ομως το χειροτερο ειναι οτι ολοι εμεις τους παρακολουθουμε αποσβολωμενοι ενω αυτοι γιγαντονωνται μεσα στην ελλειπη δημοκρατικης παιδειας αστικη ταξη η οποια προκειμενου να διαφυλαξει τη περιουσια και την εκμεταλευση της αλλα και τα τοσα χρονια ανοχης σ' ενα ατελειωτο πολιτικο αλισβερισι τωρα εναποθετει τις ελπιδες της στη βια, στην επιβολη, στην τρομοκρατια και τον φασισμο της εγκληματικης οργανωσης που ονομαζεται χα.

φευγοντας μου ψυθιρισε ''οτι προβλημα εχεις παρε με τηλεφωνο....''

αυτα τα ολιγα...παρακαλω το ονομα μου να μεινει μεταξυ μας.....ο αγωνας συνεχιζεται....''


τα συμπεράσματα δικα σας,ας αναλογιστούμε ολοι και ολες αν έχουμε πάρει αρκετά στα σοβαρά τον φασισμό...

http://www.erea.gr

1 σχόλιο:

  1. η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ...ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ... ΠΑΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ κλπ κλπ...
    ΤΩΡΑ ΘΕΣΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΦΥΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ....
    ΚΡΙΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή