Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

"Το μποζόνιο είναι του Διαβόλου".

Τάδε έφη ο γνωστός φασιστο-τραγόπαπας μητροπολίτης Πειραιώς "Σεραφείμ". Τα πιο ξεκαρδιστικά σημεία της ανακοίνωσής του είναι με διαφορά τα παρακάτω:


 
 
 
«Όλες οι ανωτέρω θεωρίες επιχειρούν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο τής ζωής χωρίς καμμία αναφορά ή μάλλον με παγερά άρνηση και αποστροφή στο Υπερούσιο Πρόσωπο τού Παναγίου Θεού και αποδεικνύονται με τον τρόπο αυτό ετεροκίνητα νευρόσπαστα του αρχαίου δαίμονος, τα οποία μεταβάλλουν την επιστήμη από αλήθεια και θάμβος σε πανουργία και διαστροφή, γιατί επιδιώκουν να πείσουν ότι η τάξις, η αρμονία η σκέψις, η τελονομία, η σκοπιμότις και η πρόδηλος σοφία πού διέπει το υλικό Σύμπαν προέρχεται από άλογες και ασυνείδητες μονάδες ύλης πού μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, έδρασαν και δρουν με αιτία την τυχαιότητα.

Δυστυχώς όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα γιατί πίσω από αυτές τις τρομακτικές και αίσχιστες για την ανθρώπινη προσωπικότητα, την ανθρώπινη ιστορία και την ανθρώπινη φιλοσοφία απόψεις κρύβεται το αποκρουστικό πρόσωπο τού δαιμονισμού, γιατί μόνο δαιμόνια και κατεχόμενοι από αυτά μπορούν να μωρολογούν με τέτοιες ανοησίες»

Καμία έκπληξη. Ούτε το ότι οι φασίστες είναι καθυστέρημενοι είναι καινούργιο, ούτε ότι η εκκλησία είναι φίσκα από τέτοιους. 

Και φυσικά, όταν η εκκλησία διαφωνεί με την επιστήμη, τόσο το χειρότερο για την επιστήμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου