Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.

«Συγκέντρωση» συμπαράστασης πραγματοποίησαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί οι οποίοι δηλωναν τη στήριξή τους στους συναδέρφους τους που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι «προστάτευαν» κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών.

Όταν χειροκροτάς συλληφθέντα αντιφασίστα προσαγόμενο σε δικαστήριο τις τρως και συλλαμβάνεσαι.

Όταν, ένστολος, χειροκροτάς προσαγόμενο ένστολο για εμπορία ναρκωτικών είσαι ένας απλός εργαζόμενος αλληλέγγυος.

Στο δικαστικό μέγαρο βρίσκονταν περίπου 20 αστυνομικοί οι οποίοι υποδέχτηκαν τους κατηγορούμενους με… ζητωκραυγές και βρίσκονταν στο χώρο προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους κατηγορούμενους! Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν ειρωνικά τους αστυνομικούς που “συνόδευαν” τους δύο κατηγορούμενους. “Συγχαρητήρια συλλάβατε τον καλύτερο αξιωματικό” έλεγαν χαρακτηριστικά. Σήμερα απολογήθηκαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Βόλου και ο αστυνομικός του τμήματος αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στα δικαστήρια βρέθηκε χτες και αντιπροσωπεία συνδικαλιστών αστυνομικών από το Αγρίνιο προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αστυνομικό ο οποίος μετά την απολογία του τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος.

(το σχόλιο της Σοφίας Λαμπίκη από το facebook)
Πηγη:www.left.gr

Να υποθέσουμε οτι οι μπατσολάγνοι εθνικιστές (στόκος, χρυσή αυγή και υπόλοιπο σκυλολοϊ) θα βγάλουν κανένα δακρύβεχτο κείμενο για την άδικη σύλληψη και στοχοποίηση των "ηρώων" αστυνομικών απο το αναρχοκομουνιστικοεβραιοκινουμενο κράτος.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤα ΤΑ ΚΑΛΟΠαΙΔΑ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΕΙΤΕΣ...ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή