Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Στείρωση και ευθανασία για ΑΜΕΑ η Χρυσή Αυγή!


Στείρωση και ευθανασία για ΑΜΕΑ η Χρυσή Αυγή! από mySchool

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατά την οποία Υπέρ της στείρωσης - ακόμη και της ευθανασίας - ατόμων με ειδικές ανάγκες ή με βεβαρημένη κληρονομικότητα τάσσεται η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να προστατευτεί η "λευκή φυλή", σύμφωνα με άρθρο που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της για την Οικολογία και τον Φυλετικό... Ανθρωπισμό. Πρόκειται για άρθρο του δόκτορα Jacqes Bauge-Prevost, μέλους του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, που τιτλοφορείται "H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό". Τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στην εκπομπή του Γ. Τράγκα στον ΣΚΑΙ. Πρόκειται για τους Χρήστο Παππά, Ηλιά Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο, η παρουσία των οποίων ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι παιδιά δικαιούνται μόνο οι υγιείς ψυχικά Έλληνες λέγοντας ότι χαράδρες δεν έχει μόνο ο Ταΰγετος αλλά και πολλά βουνά της Μακεδονίας, από την οποία και κατάγεται!

See more at: http://users.sch.gr/fpanos/Vid140103-01.htm#sthash.lx9i8yZY.dpuf

2 σχόλια:

  1. Αν θα πρέπει να κάνουμε ευθανασία σε κάποιους αυτοί θα πρέπει να είναι οι χρυσαυγίτες και οι ναζιστές όλου του κόσμου. Εκτός από ανάπηροι στο μυαλό είναι και επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα. Τις ίδιες αντιλήψεις είχε και ο Χίτλερ. Διαβάστε εδώ: http://www.noesi.gr/book/truestory/haulocaust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ένας εκ των δύο χρυσαυγιτών που σκοτώθηκαν είχε αδελφή με σύνδρομο down. Αν ζούσε, ποια θα ήταν η άποψή του για το θέμα αυτό? Θα συνέχιζε να στηρίζει το συγκεκριμένο μόρφωμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή