Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Οι δημοσιογράφοι άφησαν… «παγωτό» τον Ηλία Κασιδιάρη! Κατέβασαν τα μικρόφωνα κι έφυγαν (VIDEO)

Άφησαν μπροστά στα πόδια του τα μικρόφωνα και αποχώρησαν, αφήνοντας τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη να τους… κοιτάει. Αιτία; Η άρνησή του να καταδικάσει την επίθεση κατά δημοσιογράφων από οπαδούς του κόμματός του έξω από τον Άρειο Πάγο.

Η επίθεση σημειώθηκε μόλις έγινε γνωστή η προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου από τους ειδικούς εφέτες ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση.

Συγκεντρωμένοι οπαδοί και μέλη της ΧΑ άρχισαν να βρίζουν τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τις απολογίες, να τους απειλούν ενώ μερικοί από αυτούς τους πέταξαν μπουκάλια.





Σήμερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε ξανά στον Άρειο Πάγο για να συμπαρασταθεί στον Στάθη Μπούκουρα, που χθες δεν πρόλαβε να απολογηθεί.

Όταν στάθηκε απέναντι στους δημοσιογράφους για να κάνει δηλώσεις, εκείνοι του ζήτησαν να καταδικάσει. Αλλά εκείνος μίλησε για «έκτροπα εντός εισαγωγικών». Και αφού αρνήθηκε να καταδικάσει, κατήγγειλε μόνο τη στάση της αστυνομίας που απέσυρε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα “να δημιουργηθούν τα έκτροπα εντός εισαγωγικών” όπως είπε. Ανέφερε μάλιστα ότι τα έκτροπα τα προκάλεσαν “κάποιοι άγνωστοι”.

Ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, παρών επίσης χθες το βράδυ έξω από το Εφετείο δήλωσε πως, “επί της ουσίας δεν έγινε τίποτα χθες. Κανείς δεν κακοποιήθηκε, κανείς δεν σφαγιάστηκε”.

Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής δε σταμάτησαν τις προκλήσεις χθες το βράδυ. Με τον βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνο Μπαρμαρούση να δίνει το… πρόσταγμα, επιτέθηκαν εν χορώ στους δημοσιογράφους!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου