Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

..και ο Γκαίμπελς σκίζει όλα τα πτυχία του από την Χαϊδελβέργη

..και ο Γκαίμπελς σκίζει όλα τα πτυχία του από την Χαϊδελβέργη. ”Η Αστυνομία αντί να συλλάβει τους αναρχικούς που επιτέθηκαν στο Μαρούσι, προσήγαγε τους Συναγωνιστές στην Αρτέμιδα!”

Aυτό λέει το σάιτ της Χρυσής Αβγής. Αυτό που δεν μας διευκρινίζει είναι τι δουλειά είχαν οι χρυσαυγίτες έξω από την κατάληψη Κουβέλου στο Μαρούσι.

Ανακοίνωση καταληψης Κουβελου

ΣΗΜΕΡΑ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 100 ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΣ, ΕΠΑΥΛΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 30 ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ – ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ, ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΓΚΛΟΠ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΛΠ). ΟΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΜΑΤ – ΔΕΛΤΑ) ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ (15 ΛΕΠΤΑ) ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΩΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ) ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ Ι.Χ. ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, ΕΝΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου