Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων εθνικιστών η διπλή δολοφονία στην Μάνη.


Απ’ ότι μετέδωσαν στα δελτία ειδήσεων Alpha και Mega εξακριβώθηκε η ταυτότητα των δραστών της διπλής δολοφονίας στη Μάνη. Πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ατόμων που διακινούσαν αναβολικά ή σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ναρκωτικές ουσίες.

Να σημειώσουμε ότι αν και δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε ένταξη των νεκρών στο ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου - Μπραβιλίκια, μαφίες, ναρκωτικά, δουλειές της νύχτας εν γνώσει της ΕΛΑΣ η δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής- τα εθνικιστικά και νεοναζιστικά σύμβολα που είχαν στο σώμα τους οι δυο νεκροί προσδιορίζουν και την πολιτική τους τοποθέτηση.

Επίσης, μετά την αποκάλυψη των δραστών της διπλής δολοφονίας γίνεται ρόμπα και η ιστοσελίδα DEFENCENET.GR –είναι γνωστή για τις εθνικιστικές-ρατσιστικές και μιλιταριστικές αντιλήψεις της ενώ έχει αναλάβει εργολαβικά από τη πρώτη στιγμή της δημιουργίας της την προπαγάνδιση των θέσεων και των απόψεων της Χρυσής Αυγής- που έβλεπε "φρικτή πολιτική δολοφονία εθνικιστών" (τώρα έσβησαν απ' την ανάρτησή τους την λέξη ¨πολιτική" και κάνουν αναφορά σε «ένα έγκλημα με φυλετικά κίνητρα και όχι πολιτικά, όπως είχε αρχικά υποτεθεί».

Λογικό. Μια ιστοσελίδα χρυσαυγίτικου προσανατολισμού δεν είναι δυνατόν να παραδεχθεί δημόσια ότι οι «νεαροί εθνικιστές» ασχολούνται με μαφιόζικες δραστηριότητες και όπως συμβαίνει με όλες τις συμμορίες κάποια στιγμή υπάρχει ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στα μέλη τους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου