Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

"Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις"...

Τα ανθρωποειδή της Χρυσής Αυγής έχουν ξαμοληθεί τις τελευταίες μέρες σε παζάρια, μαγαζιά, παραμάγαζα, βενζινάδικα και μικρές βιοτεχνίες απειλώντας τους έλληνες «επιχειρηματίες» ότι αν δεν απολύσουν τους μετανάστες μελαμψούς φτωχοδιάβολους  που εργάζονται στις «επιχειρήσεις» τους για να προσλάβουν έλληνες, θα τους σπάσουν στο ξύλο και θα τους κάνουν ζημιά στις ιδιοκτησίες τους…

Αύριο λοιπόν και μεθαύριο πραγματοποιείται ένα ενδιαφέρον συνέδριο στελεχών επιχειρήσεων:
«Στελέχη πολυεθνικών, που περιλαμβάνονται στη «χρυσή» λίστα «Fortune-100», όπως ο επικεφαλής της The Coca Cola Company, Μουχτάρ Κεντ, ο αντιπρόεδρος του τουρκικού ομίλου Κoc, Τεμέλ Ατάι θα πάρουν μέρος στο διεθνές συνέδριο που οργανώνει το διήμερο 31 Μαίου και 1η Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη το επιχειρηματικό συμβούλιο Νοτιοανατολικής Ευρώπης (BAC – SEE).

Επίσης μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος θα απευθυνθεί στο κοινό ο πρόεδρος του επιχειρηματικού κολοσσού Dow Chemical Company, Αντριου Λιβέρης.
Ομιλίες στο συνέδριο θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος της διοικητικής επιτροπής της GazProm, Αλεξέι Μίλερ, ο πρώην πρόεδρος της Microsoft Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Γκόραν Ράντμαν, ο γ. διευθυντής νοτιοανατολικής Ευρώπης της Cisco, Πίτερ Χάιντου, ενώ θα συμμετάσχουν ακόμη ο Αυστριακός διπλωμάτης Ερχαρντ Μπούσεκ, πρόεδρος του Οικονομικού Φόρουμ της Βιέννης (VEF) και στελέχη της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (EIB), της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), της Παρευξείνιας Τράπεζας (BSTDB) και του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). Από ελληνικής πλευράς προσκλήσεις έχουν απευθυνθεί προς τον κ. Λουκά Παπαδήμα και τους υπηρεσιακούς υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα και Γιώργο Ζανιά, για να μιλήσουν για την κρίση στην Ελλάδα»
 
Δεν απορούμε που τα ανθρωποειδή θα επιμείνουν στα παζάρια και στα βενζινάδικα και δεν θα παρέμβουν στο συνέδριο για να απειλήσουν τα αλλοδαπά «στελέχη» ότι «θα τα σπάσουν στο ξύλο» (!!!) αν δεν παραιτηθούν για να πάρουν την θέση τους τα τόσα και τόσα «ελληνόπαιδα» που παρά την πληθώρα δικτατορικών τους είναι άνεργα…

Δεν είναι που οι μπράβοι των «στελεχών» είναι πιο αξιόμαχοι από τους μπράβους τη Χ.Α. αλλά που αυτά τα «στελέχη» είναι απλά τα μεγάλα αφεντικά της κάθε Χ.Α.

Η ιστορία ξέρει να μιλάει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου