Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο εθνικισμός μιας χρήσης

undefined
«Εθνικά σύμβολα»-Ελληνικές Σημαίες στα Σκουπίδια !

Ο εθνικισμός μιας χρήσης των ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις.

Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για το τι σημαίνει η βρώμικη εθνικοφροσύνη των αστικών κομμάτων εξουσίας και των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής.

Ποιος δεν έχει παρατηρήσει ότι στις συγκεντρώσεις των ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κυριαρχούν οι ελληνικές πλαστικές σημαίες, στέλνοντας το μήνυμα ότι για τους εθνικόφρονες κυριαρχεί «η σωτηρία της Ελλάδας» και «τα εθνικά συμφέροντα»!

Είναι όλοι αυτοί που διαδηλώνουν για την Άλωση της πρωτεύουσας του Βυζαντίου και το Μαρμαρωμένο βασιλιά, που κόπτονται να ανακηρύξουν εδώ και τώρα ΑΟΖ και που φυσικά αγωνιούν για το αν θα κατέβει από τον ευρωπαϊκό ιστό η ελληνική σημαία, στα σιχαμερά σποτάκια τους.

Να όμως πως σκέφτηκαν να απαλλαγούν από τις ανεπιθύμητες Ελληνικές σημαίες μετά από συγκέντρωση οι υπεύθυνοι της ΝΔ:

Αφού οι σημαιούλες έπαιξαν το ρόλο τους στο σόου του Σαμαρά και εγκαταλείφτηκαν στην άκρη του δρόμου , ήρθε η ώρα να φορτωθούν στα απορριμματοφόρα του Δήμου.

Είναι οι ίδιοι που σχίζουν τα ιμάτια τους για την σημαία…

Η υποκρισία όμως ήταν πάντα το άμεσο συμπλήρωμα του φιλοπόλεμου-μισαλλόδοξου υπερασπιστή ταξικών συμφερόντων.

Γιατί τη μόνη σημαία που αναγνωρίζουν είναι του Μπόμπολα, του Κόκκαλη, του ΔΟΛ, του Μυτιληναίου, του Βαρδινογιάννη. Τα μόνα συμφέροντα που υπερασπίζονται είναι των τοκογλύφων, των τραπεζών, των εφοπλιστών… Η μόνη πίστη τους είναι η εξουσία, η μίζα, οι off shore.

Ο Σαμαράς, ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος πετούν τα εθνικά τους σύμβολα στο σκουπιδιάρικο μετά το πέρας της κομματικής παράστασης, αλλά η ιστορία εκεί πρόκειται να πετάξει αυτούς και τα μνημόνια τους, τον σύγχρονο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό και το ναζισμό τους.

ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

(τηλ. 6932955437-diktiospartakos.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου