Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ενδοοικογενειακά

Τι λες ρε μπουμπούκο σοβαρά; Σε έδειρε κι εσένα ο Κασιδιάρης; Ε όχι, να το πεις στην Ευγενία, να του μάθει να μη σε πειράζει. Μόνο η Ευγενία σε δέρνει εσένα αγόρι μου. Άλλωστε πίσω απ αυτήν δεν κρύφτηκες, όταν σε γιαούρτωσαν; 11 εκατομμύρια που ρήμαξες με το Μνημόνιο θα θέλαμε, αλλά σε προστατεύουν τα ΜΑΤ. Κρίμα στην τσιρίδα. Και που απειλούσες τους αντιπάλους σου από το κανάλι στο λαγός, θυμάσαι;

Πάντως δε τα είπες όλα. Γιατί; Δε φταις εσύ Άδωνι. Ο Κασιδιάρης σου έκανε κι άλλα. Διαβάζω γράμμα, που έστειλες στον Σαμαρά και δείχνει τι πέρασες φουκαρά μου. «…έπειτα μ άρπαξε, έσκισε το φόρεμα που μου δάνεισε η Ευγενία, έβγαλε το μικροσκοπικό ανδρισμό του και μου είπε με καμάρι: Κοίτα πόσο μεγάλωσε. Έγινε 7 ολόκληρα χιλιοστά. Τότε κι εγώ έμπηξα τα κλάματα….». Καημενούλη Άδωνη.

Εντάξει τέρμα η πλάκα. Λοιπόν Γεωργία Άδη, δε σε πιστεύω. Όχι μόνο γιατί δεν το είπες αμέσως, και το λες μετά από μέρες σε προεκλογική περίοδο και μετά την επίθεση σε Κανέλλη Δούρου. Ούτε επειδή σε φυλάνε χίλιοι μην κρυολογήσεις. Αλλά επειδή είσαι ίδιος μ αυτούς. Του σιναφιού. Και δεν το λέω εγώ, αλλά ο Ζορρό, ο Πανίκας. Τι είπε; Ότι είστε στην ίδια οικογένεια. Των ναζί. Της συνομοταξίας των ασπόνδυλων. Κόφτε το λοιπόν και χωθείτε πάλι στην τρύπα σας.

H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του καταδικασθέντα Ψωμιάδη:
"Πληροφορηθήκαμε από ΜΜΕ δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη κατά την περιοδεία του στη Θράκη, στις οποίες αφού εντάσσει στις αδερφές παρατάξεις τη Χρυσή Αυγή, τονίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ναζιστικό κόμμα. Μάλιστα ο κ. Ψωμιάδης πρόσφατα δήλωσε ευθαρσώς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με στελέχη της Χρυσής Αυγής και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα επιστρέψουν στη γαλάζια πολυκατοικία. Με δεδομένο ότι ο κ. Ψωμιάδης διαθέτει θεσμικό ρόλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, ως διορισμένος από τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στη Μακεδονία, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε ότι υλοποιεί αποφάσεις του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ. Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου απέναντι στον επερχόμενο «κομμουνιστικό κίνδυνο», μόνο τρόμο μπορεί να προκαλεί σε πολίτες με ελάχιστες δημοκρατικές ευαισθησίες».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου