Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο λευκός ρατσιστής που ρεζιλεύτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για το DNA του, είχε παρτίδες με τη Χρυσή Αυγή

Χτες βάλαμε ένα καταπληκτικό θέμα (Λευκός ρατσιστής έμαθε άσχημα νέα ζωντανά σε εκπομπή - Έμαθε, μέσω εξέτασης DNA, ότι είναι κατά 14% Αφρικανός) και βάλαμε και το βίντεο απ' την εκπομπή.

Ο Craig Cobb, είναι το νέο παγκόσμιο ανέκδοτο και το βιντεάκι έχει γίνει viral.

Το όλο θέμα μάλιστα μου θύμισε και τις απορίες των βρετανών ρατσιστών σχετικά με το αν ο Κασιδιάρης είναι στ' αλήθεια λευκός και για το τι θα έδειχνε ένα τεστ DNA για την πραγματική καταγωγή του.

 Τέλος πάντων, μάθαμε ότι σε ένα βαθμό ο Craig Cobb είναι και αφρικανός, όμως δείτε πόσο μικρός είναι ο κόσμος!

Χάρη σε σχόλιο του/της ttsa, βλέπουμε το όνομα του Cobb σε άρθρο για την διείσδυση της Χρυσής Αυγής στις ΗΠΑ:



Πριν από μόλις ένα μήνα, μαθαίναμε ότι ο εν λόγω (και αφρικανός χωρίς να το ξέρει ακόμα τότε) ρατσιστής που θέλει να φτιάξει μια απομονωμένη κοινότητα λευκών στην Βόρεια Ντακότα -και γι' αυτό αγόραζε στρέμματα επί στρεμμάτων γης, σκόπευε να δώσει ένα κομμάτι τους στη Χρυσή Αυγή.



Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει τώρα, και δεν ξέρω καν αν θα επιτρεπόταν να μείνει ο ίδιος σε μια απομονωμένη κοινότητα λευκών ή αν τηρεί τις προδιαγραφές.

Αυτό που ξέρω είναι πως όλοι προερχόμαστε απ' τους ίδιους προγόνους βασικά και πως όλοι θα έχουμε ένα μείγμα πολιτισμών στο αίμα μας. Και αυτό είναι καλό.

 Δείτε τι έπαθε ο Craig Cobb, απλά δείτε το χρώμα του Χίτλερ ή του Μιχαλολιάκου! Ας αφήσουμε τις χαζομάρες περί καθαρότητα των φυλών. Αυτά που μας ενώνουν (*και στο DNA μας) είναι περισσότερα απ' αυτά που μας χωρίζουν.

Πηγή: www.lifo.gr

1 σχόλιο:

  1. Ας αναλύσουμε επιστημονικά αλλά και θρησκευτικά τα περί ανώτερης φυλής ώστε να καλύψουμε κάθε κατηγορία αναγνώστη που έχει απορίες. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ: Οι Χριστιανοί γνωρίζουμε ότι όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη προέρχονται από τους πρωτόπλαστους Αδάμ και Εύα. Υπό μία έννοια είμαστε όλοι αδέρφια μιας και όλοι προερχόμαστε από τους πρωτόπλαστους. Υπάρχει Χριστιανός που να διαφωνεί? Αν ναι, δεν είναι Χριστιανός. Υπάρχει Χριστιανός χρυσαυγίτης που να διαφωνεί? Αν ναι, ισχύει το ίδιο συμπέρασμα. Επιπλέον ο Χριστός διακήρυξε το "Αγαπάτε Αλλήλους" (ανεξαρτήτου εθνικότητας) και όποιος δεν το τηρεί δεν είναι Χριστιανός. Οι χρυσαυγίτες συχνά μπλέκουν την θρησκεία με το κράτος-έθνος όμως ως κακοί Χριστιανοί ξεχνάνε ότι ο Θεός δημιούργησε ανθρώπους δεν δημιούργησε κράτη. Τα κράτη τα δημιούργησαν οι άνθρωποι. Συνεπώς θα πρέπει πρώτα να είμαστε άνθρωποι και μετά Έλληνες. Πρώτα άνθρωποι και μετά όλα τα άλλα. Θεοποιώντας το έθνος είναι αλαζονεία ενάντια στον λόγο του Θεού. Είναι κανόνας που οι χρυσαυγίτες έχουν παραβεί μαζί με το "αγαπάτε αλλήλους" και δεν αξίζουν να λέγονται Χριστιανοί. Θα μπορούσε κάποιος εδώ να ρωτήσει: "Μα αν προερχόμαστε όλοι από τους πρωτόπλαστους τότε πως εξηγείται ή διαφορετικότητα του χρώματος, (και όχι μόνο), μεταξύ των ανθρώπων?" Εδώ απαντά η επιστήμη. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ: Η διάσπαση του DNA έδειξε ότι όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη είναι ίδιοι σε ποσοστό 97%. Το υπόλοιπο 3% αφορά την εξωτερική εμφάνιση, (π.χ. χρώμα, μογγολικά χαρακτηριστικά κ.τ.λ.), και σχετίζεται με τις κλιματολογικές συνθήκες που ζει κανείς. Παράδειγμα: Οι Αφρικανοί είναι σκουρόχρωμοι λόγο της μελανίνης στην επιφάνεια του δέρματος για προστασία από τον καυτό ήλιο. Οι Έλληνες, ως μεσογειακός λαός, παράγουν μελανίνη σε μικρότερη ποσότητα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες που την έχουν περισσότερο ανάγκη (καλοκαιρινό μαύρισμα). Οι βόρειοι που δεν έχουν σχεδόν καθόλου ήλιο δεν παράγουν μελανίνη γιατί δεν την χρειάζονται. Επιπλέον οι Αφρικανοί έχουν πλατιά ρουθούνια πράγμα που τους βοηθά να αναπνέουν καλύτερα από την άπνοια της ερήμου. Αντίθετα οι βόρειοι λαοί έχουν κλειστά ρουθούνια για προστασία από τον κρύο αέρα. Οι κλιματολογικές συνθήκες επηρεάζουν και τα ζώα. Η πολική αρκούδα των πάγων είναι λευκή έναντι της καφέ αρκούδας που ζει στο δάσος. Τα σκυλιά της Σιβηρίας που έλκουν τα έλκηθρα είναι ως επί το πλείστον λευκά σε σχέση με τα σκυλιά της μεσογειακής Ελλάδας που σπανίως βλέπουμε κατάλευκο σκυλί. Ποιος μπορεί να πει ότι η λευκή αρκούδα είναι ανώτερη από την καφέ? Ποιος μπορεί να πει ότι τα λευκά σκυλιά είναι ανώτερα από τα μαύρα? Επομένως οι κλιματολογικές συνθήκες επηρεάζουν όλους. Ζώα και ανθρώπους. Δεν υπάρχει ανώτερη και κατώτερη φυλή όπως δεν υπάρχει ανώτερη και κατώτερη αρκούδα. Θα μπορούσαμε να θέσουμε ως κριτήριο ανωτερότητας την μόρφωση, την παιδεία, την ανατροφή και τα ευγενή αισθήματα. Σε αυτά τα τελευταία όμως οι χρυσαυγίτες στερούνται. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή