Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ξύλο σε φασίστες στα Γιάννινα

Η πολύωρη αναμονή μας στην ουρά του ΟΑΕΔ διακόπηκε κατόπιν ένταξής μας (όχι από γκάφα αλλά από ταξική συνείδηση) στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας Γ.Κ.Α.Φ. (Γειτονιές Καθαρές Από Φασίστες). Πρόγραμμα αυτοοργανωμένο από όσους αποφασίσουν να συγκρουστούν τόσο με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής όσο και με το σύστημα που τους αναθρέφει και καθημερινά υποβαθμίζει τις ζωές μας. Για αυτό άλλωστε το Γ.Κ.Α.Φ. δεν βρίσκεται ύπο την εποπτεία οποιουδήποτε κρατικού φορέα ούτε χαίρει χρηματοδότησης κάποιας Μ.Κ.Ο. Την Πέμπτη 8/5/2014 λοιπόν, ακολουθήσαμε τα χνάρια τα παλιά[1]…

Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία νεοναζί σε καφενείο της πόλης επί της αρχής της οδού Ζαπ. Ζέρβα κινηθήκαμε προς το μέρος τους οπλισμένοι με πύρηνο αντιφασιστικό λόγο, γιαούρτια παραγωγής ντόπιων κτηνοτρόφων και κλούβια αβγά όπως τα εθνικά ιδεώδη με τα οποία ντοπάρει η κυρίαρχη τάξη τους υποτελείς σήμερα. Το ότι ο καφετζής του εν λόγω καταστήματος (αισθητικής κωλόμπαρου) ανέχεται ως πελάτες τέτοια υποκείμενα δε μας κάνει εντύπωση αφού όπως αναφέρουν οι «κακές γλώσσες» της πόλης έχει συγγένεια με το νούμερο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) 2 της νεοναζιστικής οργάνωσης, Χρήστο Παππά.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα γιαούρτια και τα αβγά εκσφενδονίστηκαν προς το τραπέζι των φασιστών. Αυτά και μόνο ήταν αρκετά ώστε το τοπικό νούμερο 1 (Κ. Αναγνώστου απόστρατος στρατοκράτης και μέλος της ΕΥΠ-κατά παραδοχή του ιδίου, και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου) και τα υπόλοιπα βοθρολύματα που τον πλαισίωναν (Γ.Γιώτης, Β.Μημής, Λ.Τσιότας) και παρά την υπερδόση ματσίλας που πλασάρουν γενικότερα, αρχικά να χλωμιάσουν και έπειτα να κιτρινίσουν. Όταν τα σκυλάκια του Κυπατζή, επιχείρησαν την έξοδο του Μεσολογγίου (ενώ ο ίδιος παρέμεινε εντός του καφενέ) άρπαξαν τις συνηθισμένες σφαλιάρες που τους αναλογούσαν από τους αντιφασίστες-αντιφασίστριες της πόλης. Τα σκαμπώ που προσπάθησαν να πετάξουν προς το μέρος των αντιφασιστών-στριών αεροβολίστηκαν ξανά προς το μέρος των φασιστών που τα δέχτηκαν με ευλάβεια.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να πούμε ότι προφανώς το εν λόγω σκηνικό δεν είναι κάτι πρωτότυπο ούτε κάτι ασυνήθιστο. Είθισται οι φασίστες της εν λόγω οργάνωσης (αλλά και άλλων ομοϊδεατών μορφωμάτων) να τις τρώνε, να τους φτύνουν και να κυνηγιούνται όπου σταθούν και όπου βρεθούν σε όλη την επικράτεια. Απλά αναφέρουμε τα γεγονότα για λόγους ενημερωτικούς.

Συνεχίζουμε στο δρόμο του μαχητικού αντιφασισμού έτσι ώστε οι πόλεις, τα χωριά και οι γειτονιές μας να παραμείνουν καθαρές από φασίστες.

Εκσφενδονιστές Ντόπιων Αβγών και Γαλακτοκομικών Προϊόντων

ΥΓ1«Όταν οι κομμουνιστές τσάκιζαν το φασισμό» https://athens.indymedia.org/post/1524591/

ΥΓ2 Κάτι το οποίο προσπαθούμε να καταλάβουμε είναι γιατί ο λιγδιάρης της παρέας (φασίστας Γιάννης Γιώτης και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης) με το που μας αντιλήφθηκε πασαλήφθηκε στα μούτρα με νες καφέ φραπέ κάνοντας πράξη τη ρήση του ομώνυμου διαφημιστικού. Ίσως περίμενε το εν λόγω ρόφημα να έχει σε αυτόν ατελείωτη ευχαρίστηση και τονωτική επίδραση όπως το σπανάκι στον Ποπάϋ. Παρόλα αυτά η δράση του ήταν "στιγμιαία" με αποτέλεσμα να δεχτεί η φάτσα του αντιφασιστικά ραπίσματα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου